Cea mai calitativa oala ceramica de pe eMAG

oala ceramica emag1. Oala ceramica Schmitter aluminiu turnat, 28 cm, 6L

Oala ceramica Schmitter aluminiu turnat, 28 cm, 6L are fundul statificat termoradiant 5 straturi.

Interior ceramic 2 straturi.

Grosime fund 4,2 mm.

Capac sticla termorezistent.

Poate fi folosita si la cuptor(fara capac).

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

2. Oala din ceramica de Arges realizata manual, Argcoms, Sarmale, Cu capac, Pictura florala, Mare

Oala realizata pe roata olarului din ceramica de Arges si pictata manual cu motive florale. Este obiect de uz gospodaresc si se utilizeaza pentru a gati sarmale si alte mancaruri calde. Dispune de 2 toarte si capac.

Peretii interiori si exteriori sunt acoperiti cu glazura ecologica fara plumb, sigura pentru sanatate si prietenoasa cu mediul, atestata de examenele periodice efectuate de catre organele Ministerului Sanatatii.

Inainte de folosire, vasul se scufunda in apa fierbinte aproximativ 10 minute. Se asteapta pana se raceste si se usuca, dupa care se poate utiliza.

Vasul se introduce in cuptor dar nu se aseaza direct pe flacara. El se protejeaza cu o tabla metalica amplasata intre flacara si fundul vasului.

In vasele ceramice, “la foc mic”, se pregateste o mancare foarte gustoasa. Gatitul in vasele de ceramica pastreaza intacte proprietatile naturale ale ingredientelor, rezultatul fiind gustul rafinat si sanatos “ca la mama acasa”.

Alimentele depozitate in vasele de ceramica isi mentin mult timp prospetimea si temperatura. Dupa intrebuintare, vasele se spala numai manual cu apa calda fara a se folosi detergenti si se lasa la zvantat.

Pentru sanatatea ta intoarce-te la natura!

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

3. Oala Inalta Schmitter, ceramica, 24cm, 7L

Caracteristici:

  • aluminiu turnat;
  • grosime fund 4,0 mm;
  • interior format din 3 straturi;
  • poate fi folosita si la cuptor (fara capac);
  • vopsea „heat resistant”

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *