Care sunt cele mai importante accesorii pentru telefon?

cele mai importante accesorii pentru telefonAccesoriile pentru telefon sunt niste produse utile care au diverse roluri, de la protectie, facilitati de fotografiere sau acces rapid la navigarea pe internet. Ele au, de regula, preturi accesibile si ne fac de multe ori viata mai usoara.

In cazul in care doresti sa iti protejezi smartphone-ul atunci poti apela cu incredere la accesorii pentru telefon, specializate pe acest aspect. Daca esti pasionat de astronomie sau fotografie atunci este recomandat sa iti procuri un telescop portabil pentru telefon sau niste lentile speciale.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de produse, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos o lista care cuprinde cele mai importante accesorii pentru telefon, utile pentru tine.

Husa de protectie pentru telefon – acest produs este o carcasa special conceputa pentru a fi montata in spatele telefonului, avand scopul de a-l proteja de zgarieturi si socuri. Husa este confectionata dintr-un material rezistent de foarte buna calitate (silicon, policarbonat etc.), iar aplicarea ei pe smartphone se face foarte usor. Si dupa montarea acesteia, utilizatorul are acces la butoane, microfon si camere foto/video.

Suport pentru telefon – este un produs universal sau personalizat pentru o anumita marca de smartphone realizat dintr-un aliaj de policarbonat, foarte rezistent. Acesta are rolul de a pozitiona telefonul intr-o anumita pozitie, verticala sau orizontala pentru navigarea pe internet, pentru vizionarea de continut foto sau video. Prinderea se face cu ajutorul acestui accesoriu, care este prevazut cu un gel adeziv.

Selfie stick pentru telefon – este un suport prevazut cu un prelungitor extensibil, care poate avea lungimea de 60-80 cm. Smartphone-ul este montat in acest sistem, iar cu ajutorul butonului amplasat pe stick, care se conceteaza prin bluetooth cu telefonul, se realizeaza fotografii pana la 10 metri. Exista si modele de stick-uri care se pot transforma cu usurinta intr-un trepied pentru fotografii.

Telescop portabil cu suport pentru telefon – acest dispozitiv este destinat persoanelor pasionate de observarea si fotografierea cerului si a stelelor. Telescopul dispune de un suport pentru telefon, permitand capturarea unor imagini exceptionale la distanta, cu detalii impresionante, la munte sau in vacanta. Poate avea un factor de marire de 12x si un diametru al obiectivului de 50 mm.

Microscop pentru telefon – acest dizpozitiv este prevazut cu un clips, care se poate atasa foarte usor in partea superioara a smartphone-ului, indiferent de marca acestuia. Produsul este destinat pentru evaluarea bijuteriilor sau pentru fotografierea obiectelor de mici dimensiuni. Este portabil si detasabil, avand o greutate redusa, de doar 20 de grame.

Amplificator audio pentru telefon – produsul are rolul de a mari intensitatea sunetului ce provine de la un telefon. Amplificatorul este prevazut cu un suport in care este asezat telefonul si poate fi folosit ca orice handsfree. Este confectionat din silicon, fiind foarte rezistent si cu o greutate redusa.

Suport telefon pentru bicicleta – este un dispozitiv care permite introducerea telefonului intr-o husa inchisa si montarea acesteia cu usurinta pe bicicleta. Suportul este stabil, iar deplasarea pe doua roti nu afecteaza in niciun fel siguranta sau accesul la smartphone. Husa este universala, pentru orice model de telefon si este rezistenta la umiditate.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *