Care sunt cele mai bune scutece pentru bebeluşi?

cele-mai-bune-scutece-pentru-bebelusiDacă eşti o mămică emoţionată şi foarte fericită, dacă ai în braţele tale un ghemotoc care are nevoie de toată grija, atenţia şi dragostea ta, atunci cu siguranţă te va interesa tot ce urmează să-ţi spun.

Printre altele, orice mămică îşi doreşte pentru copilul ei cele mai bune scutece pentru bebeluși.

Cele mai bune scutece pentru bebeluși ar trebui să ofere portecție maximă şi în acelaşi timp, să fie cât mai confortabile pentru micuţul sufleţel. Pentru aceasta este nevoie să faci o alegere bună, deoarece nu toate scutecele existente pe piață sunt calitative.

În rândurile ce urmează îți voi oferi câteva sfaturi, care să te ajute să iei cea mai bună decizie.

Care sunt cele mai bune scutece pentru bebeluşi?

În primă fază, ar trebui să alegi între scutecele de unică folosinţă sau modele refolosibile.

Dacă scutecele pentru bebeluși de unică folosință sunt foarte practice şi comode pentru părinţi, scutecele refolosibile după spălare, prezintă un risc alergic scăzut şi sunt mult mai plăcute pentru bebeluş.

Puterea de absorbţie este un parametru esenţial, de care trebuie să ţii cont atunci când alegi scutecele pentru bebeluşul tău.

Din păcate însă, aprecierea puterii de absorbțe a scutecelor pentru bebeluși nu poate fi făcută într-un mod obiectiv, ci doar având încredere în spusele producătorilor.

De aceea, îţi recomand să te bucuri de produse ale unor firme recunoscute la nivel mondial, care nu şi-ar dori să dezamăgească clienţii.

La finalul articolului găsești și recomandările mele, ce au la bază experiențe ale utilizatorilor.

Mărimea scutecelor pentru bebeluși este, de asemenea, un parametru definitoriu pentru ca acestea să fie utile şi confortabile.

Deşi pe majoritatea scutecelor este scrisă vârstă bebeluşului pentru care sunt recomandate, pot exista mici neconcordanţe, care să-ţi dea bătăi de cap, fapt pentru care îți recomand scutecele pentru bebeluși care prezintă un sistem de fixare cu bandă adezivă, în detrimentul celor tip chiloței.

Cele tip chiloței au un plus din punct de vedere al aspectului, dar scutecele cu bandă adezivă sunt mult mai practice.

Pentru că vorbim doar de cele mai calitative modele de scutece pentru bebeluși, se impune să menționăm și de acel strat special de protecţie anti-umezeală, ce oferă un confort crescut, sau de porii laterali, care permit circularea optimă a aerului.

Dintre brandurile existente pe piață, recomand scutecele pentru bebeluși Pampers și Huggies.

Scutece pentru bebeluși Pampers poți comanda online la un preț foarte bun de aici.

Scutece pentru bebeluși Huggies poți comanda online de aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *