Care sunt cele mai bune canapele extensibile?

canapea-extensibila-piele-naturalaO piesă de mobilier care nu trebuie să lipsească din nicio locuinţa este canapeaua extensibilă.

Aceasta este utilă şi-n acelaşi timp, oferă un plus estetic oricărei camere.

Pentru a mulţumi pe fiecare-n parte, pe piaţă au apărut o sumedenie de modele de canapele extensibile. Ceva mai simpliste şi clasice sau cu un strop de non-conformism şi originale, canapelele necesită atenţie şi ceva spirit estetic atunci când sunt alese.

Cum alegi cea mai buna canapea extensibilă?

Dacă nu ştii ce se potriveşte cel mai bine cu întreg designul locuinţei tale, atunci informațiile din randurile ce urmează iți vor fi de un real folos.

Mai întâi de toate ar trebui să te gândeşti ce-ți doresti mai mult: o canapea care să fie foarte comodă, utilă în situația în care se doarme regulat pe ea, sau o canapea care să ofere un plus estetic locuinţei tale.

Având în vedere acest aspect, poţi alege dintre mai multe tipuri de canapele extensibile.

Dacă vrei o ofertă de preț  CLICK AICI.

Tipuri de canapele extensibile

Clasicismul este reprezentat de canapelele extensibile în stil englezesc. Acestea sunt destul de masive dar şi foarte comode. Se remarcă, în principal, prin arcuirea importantă a cotierelor şi a spătarului.

De asemenea, reprezentative sunt şi picioarele din lemn. De cele mai multe ori sunt alese pentru camerele care dispun de mult spaţiu şi în care majoritatea pieselor de mobilier sunt masive, confecţionate din lemn.

Canapelele extensibile rectangulare par să fie la polul opus celor englezeşti. Acestea sunt destinate locuinţelor amenajate în stil modernist, minimalist. Sunt lipsite de curburi şi par să-şi dorească să nu epateze prin formă sau mărime.

Sunt ideale pentru livingurile care nu dispun de foarte mult spaţiu sau pentru cele care se doresc luminoase, fără a fi inundate de mobilă masivă.

Din ce în ce mai căutate sunt canapelele extensibile modulare. Acestea impresionează prin capacitatea de a se adapta oricărui tip de decor, atrăgând privirea prin îmbinarea simplităţii cu extravaganţa.

Au braţele, spătarul şi picioarele îmbrăcate în material, astfel încât să ofere un plus de intimitate şi bun gust, fiind ideale pentru locurile care se doresc prietenoase.

Vezi care sunt cele mai apreciate canapele extensibile de pe eMAG:  CLICK AICI.

Tapițeria celor mai bune canapele extensibile

Este important de ştiut şi faptul ca tapiţeria unei canapele extensibile este cea care conferă elegantă, rafianemnt şi preţiozitate oricărei canapele, aşa că şi alegerea acesteia trebuie să fie făcută ţinând cont de registrul estetic al întregii locuinţe şi de propriile gusturi.

Fiecare material prezinta avantajele si dezavantajele sale, insa o calitate superioara o au canapelele extensibile cu tapiteria din piele naturala.

Tapiţeria din piele naturală se caracterizează prin elegantă şi durabilitate mare.

Canapelele extensibile cu tapiteria din piele naturală se curată foarte uşor, dar prezintă dezavantajul că în zilele călduroase devin inconfortabile, datorită faptului că favorizează transpiraţia în contact cu pielea.

Dacă pui accent mai mult pe confort, o variantă foarte bună o raprezintă canapelele extensibile cu tapiţeria din bumbac sau in. Sunt plăcute la atingere şi absorb foarte bine transpiraţia, dar prezintă dezavantajul că se curată mai greu.

O altă varianta ar putea fi canapele extensibile cu tapiţeria din materiale sintetice, care sunt mai accesibile ca preţ şi uşor de întreţinut.

Sunt sigur ca doreşti şi o recomandare, astfel că te sfatuiesc să arunci o privire peste cele mai bine vândute canapele extensibile de pe eMAG: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *