Avantajele utilizarii unui procesor i7!

Procesor i7Un procesor i7 reprezinta o componenta electronica importanta a unui calculator si el face parte din cea de-a 9-a generatie din aceasta gama. Un asemenea model iti va garanta cele mai bune performante din partea sistemului.

In cazul in care vei achizitiona un procesor i7 vei fi sigur ca poti rula orice tip de aplicatie, program sau jocuri video, la un nivel inalt de calitate.

Nu esti hotarat daca trebuie sa faci un upgrade al PC-ului tau cu un astfel de model? Atunci nimic mai simplu: iti recomandam sa citesti randurile de mai jos.

Vei afla astfel, care sunt principalele avantaje ale utilizarii unui procesor i7, pentru o performanta de top!

Vezi rapid o ofertă de preț la procesoarele i7: CLICK AICI.

Un  procesor performant

Un procesor i7 este un model perfomant, lansat in 2015, iar de atunci si-a imbunatatit caracteristicile permanent.

Este asigurata prelucrarea rapida a datelor, accesarea mai multor aplicatii simultan, deschiderea ultimelor jocuri sau a aplicatiilor de editare video sau foto.

Poti alege in functie de numarul de nuclee

Un mare avantaj este faptul ca poti alege un procesor i7 in functie de numarul de nuclee, adecvat nevoilor tale. Astfel, iti poti dota calculatorul cu modele dual-core, quad-core, hexa-core sau chiar octa-core. Ultimele sunt cele mai performante, insa au un pret mai ridicat.

Dispune de tehnologii avansate

Un procesor i7 dispune de tehnologii avansate, precum Turbo Boost, Hyper Threading, Virtualization, AE5. Spre exemplu, Turbo Boost ofera o performanta sporita atunci cand este necesar, cand sistemul de operare solicita cel mai ridicat nivel al procesorului.

Cu un procesor i7, care face parte din a 9-a generatie, poti rula jocurile tale preferate, precum si 3D, la rezolutii mari, Ultra HD 4K.

Profită de Oferta actuală eMAG la procesoarele i7: CLICK AICI.

Ideal pentru multitasking

Este uimitor de rapid, procesorul i7 are o viteza impresionanta, chiar in conditiile in care utilizatorul face multitasking, ruland pe monitor mai multe aplicatii, in acelasi timp.

Ruleaza la frecvente mari

Toate modele din gama procesorului i7 sunt de top, ele ruland la frecvente mari, de peste 2,7 GHz, pana la 4,2 GHz.

Acest lucru iti permite sa rulezi orice aplicatie, joc sau program de editare, indiferent de cat este de sofisticat. Vitezele de procesare sunt excelente, fara intreruperi sau pauze suparatoare.

Poti rula orice joc video

Un procesor i7 de top ruleaza orice tip de jocuri video, 3D, asigurand o functionare perfecta, la rezolutii foarte mari, Ultra Hd 4k, de 3840 x 2160 pixeli,de 4 ori mai mare decat Full HD.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la procesoarele i7: CLICK AICI.

Perfect pentru aplicatii care solicita multe resurse

Este esential sa stii ca acest procesor i7 asigura rularea fara probleme a aplicatiilor si programelor care necesita resurse mari, precum cele de editare video, foto, compunere muzica, web design etc.

Un raport bun pret/calitate

In ultimul timp, costul unui procesor i7 a scazut foarte mult, existand un raport foarte bun pret/calitate, care justifica investitia intr-un astfel de model performant.

Poti avea un calculator care se misca fluent, indiferent de aplicatiile pe care le deschizi si de volumul de actiuni pe care il realizezi.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele utilizarii unui procesor i7! Spor la cumparaturi!

Procesoare i7 de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *