Avantajele si dezavantajele achizitionarii unor anvelope resapate

anvelope resapateLa schimbarea anotimpurilor automobilistii se intreaba adeseori daca este rentabil sau nu sa isi cumpere niste anvelope resapate. Fara indoiala raspunsul il gaseste fiecare dintre noi, dupa ce face o analiza mai consistenta.

Pentru asta, am intocmit o lista a celor mai importante avantaje si dezavantaje ale achizitionarii unor anvelope resapate. Sunt luate in calcul bugetul, caracterisitice tehnice, standardele internationale, indicele de viteza sau de consum.

Va invitam sa parcurgeti randurile de mai jos si sa va faceti o idee despre ce inseamna cu adevarat aceste produse.

Consultati avantajele si dezavantajele anvelopelor resapate si hotarati singur daca alegeti sau nu aceasta varianta si daca ea se potriveste pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la anvelopele resapate: CLICK AICI.

Avantajele unor anvelope resapate

Pretul mai mic fata de cele noi

Cel mai mare avantaj al unor anvelope resapate il reprezinta pretul care este mai redus fata de modelele noi.

Respecta reglementarile internationale

Trebuie sa stii faptul ca aceste anvelope resapate sunt fabricate in conformitate cu standardele Uniunii Europene, bazandu-se pe legi adoptate in anul 2006.

Sunt mai bune decat cele second hand

Niste anvelope resapate sunt mai bune fata de unele second hand, prin prisma faptului ca primele au balonul interior al unor produse uzate, dar stratul de cauciuc exterior care intra in contact cu asfaltul este nou-nout.

Profită de Oferta actuală eMAG la anvelopele resapate: CLICK AICI.

Sunt sigure pana la viteza de 210 km/h

Potrivit reglementarilor internationale anvelopele resapate au indicele maxim de viteza de 210 km/h, pe cand cele noi ajung pana la 435 km/h!

Suprafata de rulare este noua

Intreaga parte exterioara a anvelopelor resapate, practic suprafata de rulare este 100% noua, asadar din acest punct de vedere nu exista probleme.

Economie de buget

Poti face economie de bani in cazul cand iti achizitionezi niste anvelope resapate. Daca ai avut un buget mai ridicat pentru niste produse noi de vara, spre exemplu, atunci poti apela la niste modele resapate de iarna, daca ai ramas in pana de finantare.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la anvelopele resapate: CLICK AICI.

Dezavantajele unor anvelope resapate

Greutate mai ridicata

Sunt mai grele decat cele noi, datorita adezivilor suplimentari necesari pentru lipirea suprafetei noi de rulare. Asta ar putea duce la un consum mai mare de carburant.

Rigiditate mai scazuta

De regula anvelopele resapate sunt bazate pe produse fabricate de 2-3 ani, iar acestea si-au pierdut din rigiditate, iar structura metalica este mai slabita.

Rezistenta mai mica

Fara indoiala, anvelopele resapate au o rezistenta mai mica fata de modelele noi, cauciucul original si-a pierdut din calitati.

Suprafata de rulare de calitate mai putin buna

Nu poti compara niste anvelope noi cu unele resapate, de aceea nici suprafata de rulare a acestora din urma nu prezinta aceleasi caracteristici de performanta primelor .

Performante mai slabe

In ansamblu, performantele unor anvelope resapate sunt mai slabe decat al unora noi. Spre exemplu, anvelopele resapate nu dispun de un indice de consum de combustibil inscriptionat.

Durabilitatea in timp a anvelopelor resapate este clar mai scazuta fata de modelele noi.

Acum cunosti avantajele si dezavantajele achizitionarii unor anvelope resapate. Spor la cumparaturi.

Anvelope resapate de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *