Cum alegi cele mai bune gene false?

cele mai bune gene falseFemeile folosesc din ce in ce mai mult in ultima perioada gene false, ca o extensie la cele naturale. Aceste produse sunt folosite in special de catre persoanele de sex feminin care nu dispun de gene prea mari si doresc sa-si accentueze aceste trasaturi ale fetei cu un plus de frumusete.

Fara indoiala, multe dintre femei adora astfel de accesorii care iti infrumuseteaza fata si iti ofera un chip placut, deosebit. Totul este ca acestea sa se aplice cu usurinta, intr-un timp scurt, dar si cu rezultate remarcabile.

Pe piata exista numeroase asemenea modele si de aceea este destul de dificil de ales unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune gene false, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la genele false: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune gene false in functie de tipul acestora?

Genele false pot fi in functie de tipul acestora, astfel: gen banda, smoc, extensie.

Gene false tip banda – acestea sunt realizate din par natural si sunt usor de aplicat. Ele pot fi puse de mai multe ori. Sunt foarte usoare si nici nu se simt atunci cand sunt purtate. Pot fi folosite pentru machiaj natural, cat si pentru seara. Se aplica adeziv pe toata lungimea genelor false si dupa 60 de secunde sunt complet lipite.

Gene false tip smoc – acest modele se aplica cu ajutorul unui adeziv, insa fata de cele tip banda nu pot fi refolosite. Se pot purta pana la o saptamana. Sunt usor de pus si sunt destinate persoanelor cu gene rare.

Gene false tip extensie – sunt usor de aplicat, rezistente la apa si se prind de pleoapa superioara si de cea inferioara. Exista modele scurte de 9 mm si medii de 11 mm, care se lipesc cu adeziv.

Profită de Oferta actuală eMAG la genele false: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune gene false in functie de material?

Genele false pot fi in functie de material de mai multe feluri, astfel: din peri naturali, sintetici, de plastic etc.

Gene false din par natural – sunt cele mai reusite modele, pot avea 12 mm lungime si sunt destinate femeilor cu gene naturale mai lungi. Sunt sub forma de evantai si pot fi purtate zi de zi. Sunt cele mai populare in randul persoanelor de sex feminin.

Gene false din sintetic – pot fi modele tip banda sau smoc, de lungimi diferite, 9 mm sau 11 mm. Cele smoc sunt mai ieftine, pe cand cele tip banda sunt mai scumpe. Sunt confectionate din  peri artificiali.

Gene false din plastic – sunt usoare, confortabile si facil de aplicat. Pot fi puse rapid direct la ochi, fiind autoadezive.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune gene false. Spor la cumparaturi!

Gene false de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *