Volkswagen a angajat un fost sef al Opel in functia de director de strategie

VolkswagenThomas Sedran, fost director interimar al Opel in perioada 2012 – 2013 si pana in iunie 2015 seful brandurilor Chevrolet și Cadillac, va fi seful strategiei Volkswagen incepând cu 1 noiembrie 2015, a anuntat luni grupul german.

Volkswagen face obiectul unor investigatii in mai multe tari, dupa ce a recunoscut ca a echipat 11 milioane de vehicule vandute la nivel mondial cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.

Rechemarea tuturor celor 11 milioane de vehicule va fi printre cele mai mari din istorie, similara cu cea efectuata de Toyota in perioada 2009-2010, cand a rechemat peste 10 milioane de vehicule din cauza unor probleme la acceleratie.

Citeste tot articolul:  http://www.agerpres.ro/economie/2015/10/26/volkswagen-a-angajat-un-fost-sef-al-opel-in-functia-de-director-de-strategie-15-09-53

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *