Top 3 tablete Samsung ieftine si bune 2018!

tablete Samsung ieftine si buneCauti o tableta ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 tablete Samsung ieftine si bune 2018!”.

1. Tableta Samsung Tab A T585, Octa-Core 1.6 GHz, 10.1″, 2GB RAM, 32GB, 4G, Black 

Tableta Samsung Tab A T585 ocupa locul 1 in  ,,Top 3 tablete Samsung ieftine si bune 2018!”.

Este indicat sa optati pentru o tableta Samsung Tab A T585 in cazul in care veti dori sa va rasfatati privirea cu o rezolutie uimitor de realista a imaginilor. In acest sens, putem spune ca ecranul WUXGA de 10,1 inch, este cel care va oferi mereu o claritate ideala din toate punctele de vedere. In aceste conditii, veti avea ocazia de a transforma vizionarea filmelor si a jocurilor intr-o experienta foarte captivanta, ceea ce nu poate decat sa va bucure.

De asemenea, optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a redirectiona apelurile si alertele site-urilor de socializare, de pe smartphone pe tableta. Pe de alta parte, utilizand functia Quick Reply veti avea ocazia de a raspunde imediat notificarilor sosite in tabloul de bord. Utilizarea unei tablete Samsung de acest tip este una simpla si facila, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens.

Pe de alta parte, aveti la dispozitie posibilitatea de a conecta prin Wi Fi Direct tableta la televizor, pentru a viziona continutul dorit, si nu vor mai fi necesare cablurile intinse si dezordinea. Prin utilizarea acestei tablete Samsung aveti ocazia de a capta momente pretioase, iar detaliilor fotografiilor nu vor lasa niciodata de dorit. Asadar, veti avea ocazia de a va lasa spiritul creativ liber, prin modurile optionale HDR si Pro Mode.

In cadrul acestei tablete putem aminti si de modul Kids Mode 4.0, despre care putem spune ca este optimizat pentru a lasa libera creativitatea copiilor, cu zone de desen mai ample si cu efecte sonore imbunatatite. Aceasta tableta Samsung are un finisaj placut, ce arata grozav, fiind de asemenea placut la atingere, avand un design minimalist ce arata ideal din orice unghi.

Persoanele ce au ales deja o tableta Samsung Tab A T585 sunt incantate de eficienta acestui produs, si de performanta oferita pe perioada utilizarii. De asemenea, aceste persoane ne spun ca aceasta tableta este creata din materiale de calitate ce nu vor lasa de dorit din acest punct de vedere.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la tabletele Samsung: CLICK AICI.

2. Tableta Samsung Tab S2 VE T713, 8.0″, Octa-Core 1.8 GHz, 3GB RAM, 32GB, Black

Tableta Samsung Tab S2 VE T713 ocupa locul 2 in  ,,Top 3 tablete Samsung ieftine si bune 2018!”.

O tableta Samsung Tab S2 VE T713 ofera avantaje si beneficii multiple pe perioada utilizarii, iar daca veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a va bucura de o flexibilitate ideala. In aceste condiiti, veti avea la dispozitie un dispozitiv remarcabil de suplu si usor de utilizat, ceea ce inseamna ca veti dispune de o modalitate optima prin care puteti stoca eBook-urile, fotografiile, fisierele de lucru sau videoclipurile. Veti avea la dispozitie aceste fisiere indiferent de locul in care va aflati.

Aceasta tableta Samsung propune in momentul utilizarii o experienta de vizualizare optima si veti observa cu siguranta acest lucru. Despre acest dispozitiv putem spune ca are un aspect de 4:3, ceea ce inseamna ca este optimizat pentru citirea revistelor si utilizarea pe internet.

Referitor la momentul utilizarii, aveti ocazia de a comuta la modul Citire pentru a ajuta luminozitea ecranului, creand un mediu de citire ideal, pentru a reduce oboseala ochilor. Camera de 8 MP a acestei tablete, este cea care va permite sa creati fotografii si videoclipuri clare si luminoase. Asadar, veti obtine o claritate superba si veti observa acest lucru pe ecranul AMOLED mare a acestui dispozitiv.

Pe de alta parte, utilizand aceasta tableta Samsung veti avea ocazia de a face mai multe lucruri in acelasi timp, deoarece puteti rula mai multe aplicatii in ecran scindat si in ferestre pop-up glisabile. De asemenea, o tableta de acest tip va ofera si securitatea de care aveti nevoie in ceea ce priveste functionalitatea ideala de scanare a amprentelor digitale. Asadar, puteti activa blocarea prin amprenta apasand butonul de pornire. Totodata, puteti utiliza verificarea prin amprente pentru a restrictiona sau pentru a permite accesul la browser-ul web sau la modul de blocare a ecranului.

Despre persoanele ce au optat pentru o tableta Samsung Tab S2 VE T713 putem spune ca au descoperit un produs de calitate ce propune un pret avantajos de achizitionare, in raport cu toate beneficiile oferite. Pe de alta parte, aceste persoane sunt multumite pe deplin si de performanta oferita de aceasta tableta.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la tabletele Samsung: CLICK AICI.

3. Tableta Samsung Galaxy Tab S3 T825, 9.7″, Quad-Core 2.15 GHz, 4GB RAM, 32GB, 4G, Black 

Tableta Samsung Galaxy Tab S3 T825 ocupa locul 3 in  ,,Top 3 tablete Samsung ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti opta pentru o tableta Samsung Galaxy Tab S3 T825 veti avea ocazia de a descoperi un produs optim din toate punctele de vedere. Referitor la design-ul din sticla, putem spune ca va ofera ocazia de a va bucura de supletea similara unui smartphone si veti avea la dispozitie toate beneficiile unei tablete.

Despre spatele din sticla lucioasa a acestei tablete, putem spune ca va ofera o experienta unica de utilizare, iar senzatia de confort nu va lasa niciodata de dorit. Pe de alta parte, in ceea ce priveste experienta vizuala, veti avea ocazia de a vedea detaliile clar, redand culorile intr-un mod cat se poate de autentic. Utilizand aceasta tableta aveti ocazia de a va juca si de a va uita la filme, iar experienta vizuala este una ideala din toate punctele de vedere.

Grafica Vulkan este cea care va duce gaming-ul la un alt nivel, iar suportul video HDR este cel care va face imaginile sa prinda viata. De asemenea, prin cele patru difuzoare veti avea ocazia de a va bucura de un sunet fantastic, ce se va auzi perfect din toate punctele de vedere.

O tableta Samsung de acest tip nu va lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste eficienta si performanta, iar dumneavoastra veti observa cu siguranta acest lucru. Asadar, optand pentru aceasta varianta de achizitionare, veti primi o tableta Samsung ieftina si buna.

Referitor la persoanele ce au achizitionat o tableta Samsung Galaxy Tab S3 T825, putem spune ca au descoperit o performanta ideala pentru produsele de acest tip. De asemenea, aceste persoane sunt impresionate intr-un mod placut si de calitatea acestei tablete, spunand ca reprezinta o solutie optima de achizitionare in acest sens.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la tabletele Samsung: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Top 3 tablete ieftine si bune!

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *