Cum alegi cele mai bune decoratiuni de tort?

cele mai bune decoratiuni de tortDecoratiunile de tort reprezinta niste ornamente deosebite care pot creea momente de mare fericire si bucurie celor sarbatoriti in cadrul unor aniversari sau evenimente speciale.

Cu ocazia unei petreceri, indiferent daca aceasta se desfasoara acasa, intr-un restaurant sau intr-o sala de festivitati, momentul culminant poate fi aducerea tortului care este impodobit cu diverse decoratiuni.

Daca doriti sa organizati o aniversare de poveste, atunci este recomandat sa folositi niste decoratiuni de tort deosebite, care sa incante in primul rand pe cel aniversat si apoi pe toti invitatii.

Gasirea unor decoratiuni de tort este o treaba dificila, insa aceasta sarcina trebuie sa tina cont de mai multe lucruri. Stabilirea exacta a ornamentelor se face gandindu-te la persoana aniversata, la preferintele acesteia, precum si la surpriza pe care o pregatesti.

Pentru asta, va prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune decoratiuni de tort, potrivite pentru peterecerea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la decorațiunile de tort: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune decoratiuni de tort in functie de marimea acestora?

Un aspect important de care trebuie sa tii seama la alegerea decoratiunilor de tort este marimea acestora. Ea poate varia, de la inaltimi mai mici de 12-14 cm pana la unele mai mari, de 30 cm.

Decoratiuni de tort cu inaltimea de 12-14 cm – aceste ornamente de dimensiuni mai mici pot fi lumanari, cifre sau figurine. Modelele se aleg in functie de persoana aniversata.

Decoratiuni de tort cu inaltimea de 30 cm – de obicei acestea sunt artificii ce se aprind rapid si dureaza intre 100 si 120 de secunde. Ele sunt perfecte pentru zilele de nastere sau diferite aniversari, evenimente.

Profită de oferta actuală eMAG la decorațiunile de tort: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune decoratiuni de tort in functie de tip?

Un factor esential pe care trebuie sa il avem in vedere este tipul decoratiunilor de tort. Acestea pot fi de diferite feluri, astfel: set de lumanari, cifre aniversare, artificii si figurine.

Decoratiuni de tort set de lumanari – fara indoiala aceste ornamente sunt cele mai populare, fiind folosite in intreaga lume cu ocazia diverselor aniversari sau evenimente. De regula, numarul lumanarilor se alege in functie de varsta aniversata.

Decoratiuni de tort cu cifre – o alegere perfecata pentru aniversari, cand sunt alese special cifrele care formeaza varsta sarbatoritului.

Decoratiuni de tort cu artificii – cand se doreste sa se faca o surpriza atunci se apeleaza la artificii, care sunt extrem de spectaculoase si de mare efect in astfel de imprejurari.

Decoratiuni de tort cu figurine – poti opta pentru ornamentarea cu ajutorul unor figurine. Ele sunt folosite in cazul unor evenimente speciale, precum nunti, aniversari sau la petrecerile copiilor.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune decoratiuni de tort. Spor la cumparaturi!

Decorațiuni de tort de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cele mai bune ornamente de tort?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *