Top 3 case de marca ieftine si bune 2018!

case de marca ieftine si buneCauti o casa de marcat ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 case de marca ieftine si bune 2018!”.

1. Casa de marcat cu jurnal electronic Datecs DP150, Alimentare – Priza, Conectare – fara Bluetooth inclus 

Casa de marcat cu jurnal electronic Datecs DP150 ocupa locul 1 in ,,Top 3 case de marca ieftine si bune 2018!”.

O casa de marcat cu jurnal electronic Datecs DP150 ofera avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea si veti avea ocazia de a descoperi imediat acest lucru. In cazul in care veti alege aceasta varianta de achizitionare veti avea la dispozitie un dispozitiv Datecs de acceptare a platii cu cardul.

Despre comunicarea cu sistemul pc putem spune ca permite programarea, citirea si emiterea unor rapoarte din baza de date a articolelor. De asemenea, aceasta casa de marcat poate fi configurata in parametri AMEF.

Totodata, utilizand aceasta casa de marcat veti avea ocazia de a emite bonuri fiscale, rapoarte de inchidere, dar si emiterea unor documente nefiscale, printre care putem aminti facturile. Tastatura acestei case de marcat este in limba romana, avand de asemenea un meniu prietenos si usor de utilizat. In aceste conditii, nu veti intampina dificultati in ceea ce priveste utilizarea.

Referitor la jurnalul electronic putem spune ca este prevazut cu un card microSD de 16 GB, ce poate fi marita. Viteza de imprimare este de 12 linii pe secunda, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie eficienta dorita pe perioada utilizarii.

Despre tipurile de coduri de bare tiparite de catre aceasta casa de marcat putem adauga ca sunt EAN8, EAN13, Code128, Interleaved 2of5 sau QR Code. In cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a dispune de o baterie interna pentru ceas si calendar.

Acest produs este, de asemenea, recunoscut pentru performanta oferita in ceea ce priveste utilizarea si veti observa in momentul utilizarii ca ati luat cea mai buna decizie. Spunem acest lucru deoarece acest produs face parte din gama caselor de marcat ieftine si bune, ceea ce inseamna ca in momentul achizitionarii nu va trebui sa platiti un pret foarte mare.

Totodata, calitatea nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a utiliza aceasta casa de marcat pentru o perioada indelungata de timp. Astfel, optand pentru o casa de marcat cu jurnal electronic Datecs DP150 veti gasi produsul potrivit.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la casele de marcat: CLICK AICI.

2. Casa de marcat cu jurnal electronic Datecs DP25, Alimentare – Priza, Conectare – fara Bluetooth inclus 

Casa de marcat cu jurnal electronic Datecs DP25 ocupa locul 2 in ,,Top 3 case de marca ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti gasi produsul potrivit in momentul in care veti alege o casa de marcat cu jurnal electronic Datecs DP25. Aceasta casa de marcat este avizata conform normelor legislative in vigoare si veti avea ocazia de a o utiliza mereu in conditii optime.

Totodata, despre aceasta casa de marcat mai putem spune ca este prevazuta cu un port LAN si patru porturi seriale pentru conectare la: pc, sertar de bani, cititor coduri, cantar si alte dispozivite. Pe perioada utilizarii veti avea ocazia de a descoperi faptul ca decizia luata in momentul achizitionarii a fost cea mai potrivita.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare aveti la dispozitie posibilitatea de conectare la dispozitivul Datecs de acceptare a platii cu cardul. In alta ordine de idei, prin comunicarea cu sistemul PC veti avea ocazia de a programa, citi si emite rapoarte in baza de date a articolelor. De asemenea, puteti utiliza aceasta casa de marcat prin configurarea parametrilor AMEF.

Odata ce veti alege o casa de marcat de acest tip veti avea ocazia de a emite bonuri fiscale, rapoarte de inchidere dar si emiterea de facturi. Cu siguranta o veti utiliza  in conditii optime, avand la dispozitie o tastatura in limba romana si un meniu usor de utilizat. Asadar nu veti intampina niciodata dificultati in ceea ce priveste utilizarea.

De asemenea, alegand o casa de marcat de acest tip veti avea la dispozitie si jurnal electronic, ce presupune prezenta unui card microSD de 16 GB.

In ceea ce privesc codurile de bare tiparite de catre aceasta casa de marcat putem spune ca sunt EAN13, EAN8, Code128, Interleaved 2of5 si QR Code. Veti descoperi pe perioada utilizarii faptul ca este foarte eficienta si performanta, oferind mereu rezultate optime.

Cu siguranta veti gasi produsul dorit in cazul in care veti alege aceasta casa de marcat, deoarece face parte din categoria produselor ieftine si bune din acest domeniu. O casa de marcat cu jurnal electronic Datecs DP25 propune un pret avantajos de achizitionare si o calitate superioara.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la casele de marcat: CLICK AICI.

3. Casa de marcat cu jurnal electronic Datecs WP50, Alimentare – Baterie, Conectare – fara Bluetooth inclus

Casa de marcat cu jurnal electronic Datecs WP50 ocupa locul 3 in ,,Top 3 case de marca ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege o casa de marcat cu jurnal electronic Datecs WP50 veti gasi cu siguranta exact ceea ce va intereseaza. Aceasta casa de marcat poate fi utilizata atat intr-un mod portabil, cat si stationar, fiind avizata in conformitate cu normele legislative.

In ceea ce priveste utilizarea, aveti la dispozitie 3 porturi mini USB pentru conectarea la PC, sertar de bani, cititor de coduri dar si alte dispozitive. Odata ce veti alege aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a utiliza si dispozitivul de conectare Datecs, pentru acceptarea platii cu cardul.

Totodata, utilizand aceasta casa de marcat veti avea ocazia de a programa, citi si emite rapoarte prin comunicarea cu sistemul PC. De asemenea, permite si configurarea parametrilor AMEF, emiterea bonurilor fiscale, rapoarte de incheiere dar si emiterea documentelor nefiscale, precum facturi.

Utilizarea acestei case de marcat este una foarte simpla, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati. Tastatura este in limba romana, iar meniul este unul intuitiv si simplu de utilizat.

Totodata, propune o memorie de articole de pana la 100000.

Formele de plata acceptate de catre aceasta casa de marcat sunt numerar, avans in numerar, card, voucher, credit, tichet cadou, tichet de masa si alte forme programate.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a descoperi produsul potrivit pentru dumneavoastra. O casa de marcat cu jurnal electronic Datecs WP50 propune un pret avantajos de achizitionare, iar performanta si eficienta nu vor lasa niciodata de dorit. De asemenea, acest produs propune o calitate superioara pe perioada utilizarii.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la casele de marcat: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *