Slăbește eficient. Diete de slăbit eficiente!

Îți dorești să slăbești? Atunci cu siguranță ești în căutarea unor soluții de slăbit. Îți spun de la început că nu ar trebui să te încrezi în acele soluții minune, care nu fac decât să creeze o adevărată furtună în organismul tău, eliminând echilibrul existent.

Într-un mod echilibrat, destul de simplu și foarte sănătos, poți slăbi ținând cont de câteva diete de slăbit eficiente. Natura se dovedește un real prieten, care nu te lasă la greu, dovedindu-se un adevărat aliat împotriva kilogramelor în plus.

Dieta mediteraneană

O dietă de slăbit simplă, ușor de pus în practică și cu rezultate care nu se lasă foarte mult așteptate este cea mediteraneană.

Această dietă îți propune pur și simplu să înveți să mănânci echilibrat și cât mai sănătos.

Sunt recomandate alimentele bogate în fibre și sărace în grăsimi, adică tot ce este sănătos.

Din meniul tău zilnic nu ar trebui să lipsească fructele și legumele sub orice combinație, carnea de pui sau pește, preparată sănătos, respectiv cafeaua.

Spune nu meselor luate în grabă sau a celor după ora 18 și nu face excese, nici chiar dacă este vorba de alimente sănătoase.

Dietă mediteraneană îți permite să te bucuri de o siluetă de invidiat fără niciun efort alimentar, ci pur și simplu bucurându-te de echilibru și sănătate.

Dieta raw vegană

O altă dietă de slăbit eficientă și foarte sănătoasă este dieta raw vegană.

Aceasta este o dietă ceva mai pretențioasă, cu efecte impresionante, dar care nu trebuie să fie urmată pentru mult timp.

Așa cum probabil majoritatea dintre voi deja știți, această dietă faimoasă are la baza doar produse vegetale crude. Orice preparare termică este interzisă.

Deși efectul de detoxifiere și de ardere a grăsimilor este unul foarte vizibil și eficient, consumul de uleiuri vegetale crude poate să aibă efecte toxice dacă sunt consumate pentru o perioada lungă de timp.

Pe lângă aceste două diete de slăbit foarte cunoscute, există și altele la fel de sănătoase, pe care merită să le ai în vedere, cum ar fi dieta DASH, cea Indiana, dietă cu ceai verde, cea cu lămâie sau dieta Keto.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *