Am pregatit premiile pentru castigatorii campaniei organizate de Blogalinitiative: ,,Avantajele Panourilor Radiante cu Infrarosu”

carti-campanie-panouri-radianteImpreuna cu cei de la panouri-radiante-infrarosii.ro am pregatit premiile pentru castigatorii campaniei organizate de Blogalinitiative ,, Avantajele panourilor radiante cu infrarosu”, campanie ce s-a desfasurat in perioada 5-19.01.2017.

Scurta descriere a campaniei ,, Avantajele panourilor radiante cu infrarosu”

In ton cu vremea de afara, li s-a lansat bloggerilor inscrisi pe platforma blogalinitiative.ro provocarea de a scrie pe blogul lor despre avantajele panourilor radiante cu infrarosu.

Pentru a se putea inscrie in campanie, bloggerii trebuiau sa respecte regulile campaniei, denumite in brief ,,Mecanismul campaniei”.

S-au prezentat premiile, durata campaniei, modul de acordare a punctajului si termenul de inmanare a premiilor.

Care sunt castigatorii campaniei ,, Avantajele panourilor radiante cu infrarosu”?

Castigatori sunt toti participantii, fiecare participant fiind premiat cu un premiu surpriza: ,,o carte ce nu ar trebui să lipsească din biblioteaca unui blogger”.

Insa, pentru cele mai bune 3 articole s-au acordat premii speciale, constand in:

Procesul de stabilire a castigatorilor premiilor speciale a fost unul foarte dificil, majoritatea articolelor inscrise in campanie fiind foarte bune, fapt pentru care ii felicit pe toti participantii la campanie.

In urma jurizarii, s-a hotarat ca cei 3 castigatori sa fie:

Cum am pregatit premiile pentru castigatorii campaniei ,,Avantajele panourilor radiante cu infrarosu”?

Cele 3 panouri radiante cu infrarosu,  ambalate corespunzator, au fost predate curierului in cursul zilei de astazi, urmand ca in 24 ore sa ajunga la castigatori.

In ceea ce priveste cartea surpriza, s-au luat toate masurile necesare, astfel incat in zilele urmatoare fiecare participant sa primeasca bine-meritatul premiu. Dupa expedierea premiului participantii vor primi un SMS de confirmare.

Multumesc blogalinitiative si tuturor participantilor la aceasta campanie.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *