Perna antisforait. Care este cea mai buna perna antisforait?

perna-antisforaitUn stil de viata sanatos este definit si printr-o odihna corespunzatoare.

Sforaitul reprezinta un factor perturbator al somnului, care deranjeaza atat persoana cu care imparti patul, cat si pe tine, facand ca dimineata de dimineata sa devii din ce in ce mai obosit, aparent fara niciun motiv.

Aceasta situatie poate fi destul de usor remediata, cu o perna speciala antisforait.

Trebuie sa stii ca sforaitul nu reprezinta doar o problema sonora, ci si o problema medicala, care tradeaza un anumit stadiu de apnee in timpul somnului, afectiune importanta, care in unele situatii ar putea sa aiba repercursiuni destul de serioase.

Daca in timpul somnului, datorita sforaitului, te trezesti, simtind ca te sufoci, te sfatuiesc sa te adresezi cat mai repede unui medic specialist, in acest caz sforaitul devenind o problema serioasa.

In rest, pentru persoanele care sforaie destul de des, fara ca acest lucru sa fie insotit si de alte simptome, recomand folosirea unei perne antisforait, ale carei rezultate vor fi apreciate chiar si de cele mai reticente persoane.

Ce face o perna antisforait

Perna antisforiait este cea care ofera o pozitie corecta in timpul somnului, reducand punctele de presiune de la nivelul capului si a vertebrelor cerebrale.

In acest mod, caile aeriene vor ramane complet deschise, indiferent de pozitia in care dormi, impiedicand aparitia apneei, adica a senzatiei de lipsa de aer, care in timpul somnului se poate manifesta prin sforait.

Pozitia pe care o ofera perna antisforait se numeste terapie pozitionala si este recomandata chiar si de catre medici.

Acest lucru este oferit,  in primul rand, de designul special al acestei perne si de stratul de spuma de memorie de ultima generatie, care respecta curburile corpului, ajutandu-l sa se mentina in pozitie anatomica corespunzatoare.

Care este cea mai buna perna antisforait?

Recomandata de medicii din lumea-ntreaga pentru  un somn adanc, intr-o pozitie ridicata si o mentinere a coloanei vertebrale si a capului in pozitie dreapta, ,,Perna Antireflux,Tratament reflux gastroesofagian,Arsuri la stomac,Durere in piept,Probleme de respiratie,Perna antisforait,Perna pentru gravide”, reprezinta o solutie foarte buna impotriva sforaitului, cat si a altor probleme, fiind recomandata chiar si pentru gravide.

Poti cumpara aceasta perna la un pret foarte bun de aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *