Cum alegi cel mai bun adaptor wireless

adaptor-wireless-tp-linkInternetul a devenit parte din viata majoritatii dintre noi, el ajutandu-ne sa fim eficienti, rapizi si in acelasi timp, ne ofera cele mai alese moduri de a ne distra si relaxa.

Pentru conexiunea la internet multi dintre noi folosim cabluri, care pot deveni uneori incomode.

Daca doresti sa scapi de cabluri, te sfatuiesc sa iti achizitionezi un adaptor wireless. Nu te sfatuiesc sa iti achizitionezi orice adaptor wireless, ci un adaptor wireless de calitate. Si pentru ca un adaptor wireless de calitate il poti cumpara doar dintr-un magazin care se respecta, te sfatuiesc sa intrii aici si sa iti alegi un model, tinand cont de recomandarile din acest articol.

Cum alegi cel mai bun adaptor wireless?

Un adaptor wireless de calitate iti permite sa te bucuri de conexiune la internet la viteza mare, in cel mai simplu mod. Bineinteles ca, performanta conexiunii depinde de calitatea modelului achizitonat, astfel ca iti recomand sa nu faci compromisuri si sa iti achizitionezi doar cel mai bun adaptor wireless.

Pentru a gasi acel model care sa raspunda asteptarilor tale, te sfatuiesc sa tii cont de recomandarile din randurile ce urmeaza.

In primul rand, alege un model care prezinta o rata de transfer wireless mai mare de 100 Mbps si o puterea de transmisie de aproximativ 500 mw, astfel incat sa acopere o arie cat mai intinsa.

Sunt recomandate modelele care prezinta una sau doua antene, care sa dispuna de mobilitate completa, astfel incat in niciun moment sa nu pierzi conexiunea la internet.

Setarile de securitate nu ar trebui sa lipseasca de la un adaptor wireless de calitate, acestea fiind disponibile, de cele mai multe ori, prin simpla apasare a butonului special QSS.

Adaptor wireless –  Recomandare

Pentru performante deosebite, te sfatuiesc sa iti cumperi un adaptor wireless de la TP-LINK. Modele si preturi gasesti aici.

Dintre adaptoarele wireless TP-LINK, le recomand in mod deosebit pe urmatoarele:

VIDEO Adaptor wireless TP-LINK TL-WN822N, USB, 300Mbps

VIDEO Adaptor wireless TP-LINK TL-WN722N, USB 2.0

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *