Model Anexa la Acordul de Asociere privind constituirea Asociatiei de Proprietari

ANEXA LA ACORDUL DE ASOCIERE

Noi, subsemnatii, proprietari asociati, am consimtit la constituirea ASOCIATIEI DE PROPRIETARI, din localitatea Bucuresti, str. …………………………, nr. ………., bl……. , Sector ………., asociatie non-profit, nonguvernamentala, apolitica cu scop socio-administrativ, avand ca obiect de activitate asigurarea condiţiilor de funcţionare din punct de vedere juridic, economic şi tehnic, de administrare şi de exploatare a clãdirii care are în componenţa sa locuinţe sau spaţii cu altă desţinaţie aflate în proprietate individuală exclusivă de drept public ori de drept privat, cât şi a spaţiilor, construcţiilor, dotarilor şi instalaţiilor, aflate în proprietate comună indivizibilă, aferentă condominiului.

Constituirea se face in baza Legii nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, cu modificările şi completările ulterioare, a H.G. nr.1588/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de punere în aplicare a legii, precum si a celorlalte acte normative ale statului roman.

TABEL CU DATE PERSONALE SI SEMNATURI

Nr. Crt. Numele si prenumele proprietarului Adresa CNP Seria si nr act de identitate Titlu de proprietate ( nr. si data) Cota parte indiviza Suprafata utila Data exprimarii vointei Semnatura
1.
2.
3.

 

Model Acord de Asociere privind constituirea Asociatiei de Proprietari gasesti aici: https://www.chibzuintza.ro/model-acord-de-asociere-privind-constituirea-asociatiei-de-proprietari/

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *