Cum alegi cele mai bune usi de garaj?

usi de garajPentru a achizitiona niste usi de garaj compatibile cu locuinta ta, este recomandat sa te gandesti la modele de foarte buna calitate, care sa iti permita sa le deschizi rapid si  sa fie usor de montat.

In functie de amplasamentul tau, este bine sa gasesti cea mai buna varianta pentru a instala niste usi de garaj fiabile si avand costuri accesibile.

Pe piata, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am realizat mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune usi de garaj, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la usi de garaj: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune usi de garaj in functie de tip?

Un factor important de care trebuie sa tinem cont la alegerea unei usi de garaj il reprezinta tipul acesteia: automata sau manuala.

Usa garaj automata – acest model se poate deschide cu ajutorul unui kit special, care contine un motoreductor, fotocelule, lampa de avertizare si telecomenzi. Este ideala pentru modelele culisante. Are un pret ridicat fata de varianta manuala.

Usa garaj manuala – este un sistem simplu si practic, care se pliaza pe verticala sau se deschide la 90 de grade. Are un pret accesibil si se poate monta foarte usor, tinand cont de spatiul existent.

Profită de Oferta actuală eMAG la usi de garaj: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune usi de garaj in functie de model?

Usile de garaj pot fi de mai multe feluri in functie de model, astfel: culisanta, batanta sau standard.

Usa garaj culisanta – acest model este cu deschidere pe orizontala si actionare cu ajutorul unui kit specializat, prevazut cu un motor. Usa se deschide in mod automat cu ajutorul unei telecomenzi, prin culisare orizontala.

Usa garaj batanta – acest tip poate fi cu deschidere in exterior sau interior, dupa preferinte si spatiul disponibil. Este un sistem care foloseste un kit de automatizare, cu motor.

Usa garaj standard – acest model este destinate unui garaj rezidential, cu o deschidere manuala la 90 de grade, din pozitia verticala in cea orizontala. Este realizata din panouri sandwich cu spuma poliuretanica. Dispune de sine galvanizate si de arcuri de tractiune, avand o greutate de 75 de kg. Este usor de manevrat, deschizandu-se in exterior.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la usi de garaj: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune usi de garaj in functie de tipul deschiderii?

Usile de garaj pot avea mai multe feluri de deschideri, astfel: in exterior, la interior sau lateral.

Usa garaj cu deschidere in exterior – acest model se poate deschide automat pe orizontala prin culisare sau pe verticala la 90 de grade. Exista si varianta, in care usa se pliaza ca un rulou in partea superioara. Aceasta din urma este mai economica si fiabila pentru orice spatiu.

Usa garaj cu deschidere la interior – un model popular din aceasta categorie este cel care se rabateaza la 90 de grade, in partea superioara. Exista si varianta de culisare in plan orizontal.

Usa garaj cu deschidere laterala – acest model este un sistem automatizat care se deschide priun deplasarea pe o sina, cu rotite. Se preteaza atunci cand exista spatiu disponibil.

Usi de garaj de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *