Cum alegi cele mai bune tablete grafice?

cele mai bune tablete graficeTabletele grafice au devenit in ultima vreme niste dispozitive din ce in ce mai folosite, de la copii si pana la profesionisti. Cu ajutorul acestor gadgeturi se pot realiza desene, schite sau diverse proiecte in domeniul design-ului, fotografiei, picturii, arhitecturii etc.

Astfel se pot crea sau edita imagini cu ajutorul unui creion special conceput pentru tabletele grafice. Rezultatul final al proiectului poate fi vazut pe acest dispozitiv sau poate fi transferat printr-un cablu HDMI, USB, ori prin Bluetooth, wireless, pe un calculator.

Pe piata exista numeroase tipuri de tablete grafice, de aceea este bine ca inainte de a merge in magazine, sa stii mai multe detalii despre caracteristicile acestora.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune tablete grafice, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la tabletele grafice: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune tablete grafice in functie de compatibilitatea cu sistemele de operare?

Un aspect important pe care sa il iei in consideratie atunci cand vrei sa alegi o tableta grafica este compatibilitatea acesteia cu sistemul de operare al calculatorului/laptopului tau, acolo unde iti poti transfera lucrarile si proiectele realizate.

Astfel, poti intalni dispozitive compatibile cu sistemul Windows, Mac OS sau cu ambele.

Profită de Reducerile actuale eMAG la tabletele grafice: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune tablete grafice in functie de presiunea creionului de lucru?

Trebuie stiut faptul ca existenta unui numar sporit de niveluri de sensibilitate la presiune ale creionului, asigurand o mai mare precizie asupra liniilor trasate.

Gradul de apasare al creionului poate determina grosimea liniilor, a cantitatii de culoare etc.

Pe piata exista tablete grafice cu niveluri diferite ale presiunii creionului: de pana la 1024 si pana la 2048.

Tableta grafica cu niveluri de presiune ale creionului scazute – acest model dispune de un nivel de sensibilitate la presiune al creionului de pana la 1024.

Tableta grafica cu niveluri de presiune ale creionului ridicate – un astfel de dispozitiv ajunge sa aiba niveluri de pana la 2048. Este destinat profesionistilor, putand satisface cele mai exigente nevoi ale artistilor. Are o precizie deosebita, dar si un pret foarte mare.

Vezi toate tabletele grafice de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune tablete grafice in functie de dimensiunile acestora?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegera unei tablete grafice este dimensiunea acesteia. Diagonala ei poate fi diferita, astfel: de 8, 10, 16, 21,5 si chiar 24 inchi.

Tableta grafica cu diagonala de 8 inchi – este cel mai mic model de pe piata, avand si un pret accesibil. Are un ecran LCD si este destinat copiilor pentru executarea de desene, schite sau chiar pentru a scrie.

Tableta grafica cu diagonala de 10 inchi – este o tableta digitala care te poate ajuta sa realizezi diverse proiecte, de la desen, pictura sau editarea de fotografii.

Tableta grafica cu diagonala de 16 inchi – acest model va ofera posibilitatea sa aveti un ecran de mari dimensiuni, un adevarat studio cu instrumente creative. Poti realiza proiecte 2D si 3D.Creionul are multa sensibilitate si o acuratete deosebita.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune tablete grafice. Spor la cumparaturi!

Tablete grafice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *