Cum alegi cele mai bune pungi pentru vidat?

cele mai bune pungi pentru vidatPungile pentru vidat sunt utilizate de regula de aparatele specializate destinate congelarii si pastrarii diferitelor alimente, pentru o perioada mai mare de timp. Practic dispozitivul elimina aerul din interiorul ambalajului care inveleste produsul pe care doresti sa-l mentii proaspat.

Astfel, un aparat care foloseste pungi pentru vidat este un dispozitiv modern, care ajuta enorm gospodinele, dar si magazinele sa-si pastreze un timp indelungat diversele produse in congelator.

Se pot introduce in pungi vidate: carne, fructe si legume, in functie de necesitatile fiecaruia. Eliminarea completa a aerului duce la incetinirea procesului de oxidare si de producere a bacteriilor care pot degrada produsul congelat.

Pe piata exista numeroase modele de pungi pentru vidat, de aceea este recomandat sa stii anumite detalii despre acestea, inainte de a merge in magazine.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune pungi pentru vidat, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la pungile pentru vidat: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune pungi pentru vidat in functie de dimensiuni?

Pe piata poti gasi numeroase tipuri de pungi de vidat, cu dimensiuni diferite. Astfel, exista modele mai mici 12 x 20 cm, 14 x 20 cm, 16 x 23 cm, 15 x 25 cm.

Daca ai nevoie sa introduci produse mai mari, poti folosi pungi de vidat cu dimensiuni sporite, precum 20 x 30 cm, 25 x 40 cm, 25 x 50 cm, 30 x 40 cm, 35 x 50 cm.

In functie de necesitatile tale, poti alege setul de pungi pentru vidat dorit.

Profită de Reducerile actuale eMAG la pungile pentru vidat: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune pungi pentru vidat in functie de grosime?

Un factor important de care sa tii seama la alegerea unor pungi pentru vidat il reprezinta grosimea acestora. Astfel, sunt de 65, 90 sau 105 microni.

Pungi pentru vidat de 65 de microni – aceste modele cu 2 straturi sunt foarte subtiri, avand stratul inferior din polietilena, adecvat pentru contactul cu alimentele.

Pungi pentru vidat de 90 de microni – sunt ideale pentru vidarea alimentelor, avand stratul exterior din poliamida, care ofera rezistenta si siguranta la sigilare. Au 2 straturi si sunt recomandate sa fie folosite la dispozitivele cu camera.

Pungi pentru vidat de 105 microni – acestea au 3 straturi si sunt concepute pentru congelare, fierbere si incalzire la cuptorul cu microunde. Se pot utiliza la toate aparatele de vidat.

Vezi toate pungile pentru vidat de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune pungi pentru vidat in functie de numarul de straturi?

Poti alege pungile pentru vidat in functie de numarul de straturi ale acestora: cu 2 si 3 straturi.

Pungi pentru vidat cu 2 straturi – acestea au grosimi mai mici, de 65-90 de microni, putandu-se utilize la diverse alimente, precum carne, branzeturi, fructe, legume.

Pungi pentru vidat cu 3 straturi – sunt mai groase si mai rezistente, de 105 microni, fiind recomandate pentru vidarea produselor din carne, peste, legume. Pot fi folosite la aparatele de vidat, dar si la cuptorul cu microunde.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune pungi pentru vidat. Spor la cumparaturi!

Pungi pentru vidat de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *