Cum alegi cele mai bune periute interdentare?

cele mai bune periute interdentarePeriutele interdentare sunt folosite special pentru mentinerea sanatatii dintilor, ele fiind recomandate de catre medicii stomatologi. Trebuie mentionat faptul ca spatiul dintre masele sau dinti este diferit de la o persoana la alta si de aceea este utila folosirea acestor produse.

O simpla periuta nu poate realiza o curatire perfecta in cavitatea bucala, iar expertii indica folosirea unor modele specializate, care se numesc interdentare.

Astfel, periutele interdentare contin peri foarte fini care pot curata foarte bine spatiul dintre dinti, acolo unde se pot acumula bacterii sau reziduuri de alimente.

In cazul in care se folosesc periutele interdentare se vor elimina inflamatiile, sangerarea se va opri, iar placa dentara va fi inlaturata.

Pe piata exista diverse modele de astfel de produse, de aceea este destul de dificil de ales un produs adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune periute interdentare, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la periuțele interdentare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune periute interdentare in functie de utilitate?

Periutele interdentare pot fi utilizate pentru: zonele dintre dinti, pentru aparatele dentare, pentru gingii sensibile etc.

In functie de necesitatile tale, poti alege produsul corect.

Profită de Oferta actuală eMAG la periuțele interdentare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune periute interdentare in functie de marimea setului?

Setul de periute interdentare poate contine un numar diferit de bucati, astfel: 4,5 si chiar 8.

Periute interdentare set 4-5 bucati – sunt cele mai intalnite produse de pe piata, ele fiind deosebit de flexibile. Sunt ideale pentru igienea spatiilor interdentare, a aparatelor ortodontice sau a puntilor. Au manere practice si ergonomice, putand fi folosite zilnic fara probleme.

Periute interdentare set 8 bucati – acest model ofera mai multe posibilitati de curatire a spatiului dintre dinti, in functie de specificul fiecaruia. Produsele sunt de dimensiuni diferite, pentru o folosire eficienta. Setul este recomandat pentru cei cu afectiuni parodontale, gingii sensibile sau cu aparate ortodontice.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la periuțele interdentare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune periute interdentare in functie de duritatea perilor?

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont la alegerea unor periute interdentare il reprezinta duritatea perilor. Astfel, pot fi produse cu peri: foarte moi, moi si medii.

Periute interdentare cu peri foarte moi – acestea sunt concepute special pentru cei cu sensibilitate gingivala sau cu afectiuni dentare. Ele curata in profunzime, in zonele cavitatii bucale, greu accesibile. Asigura un masaj gingival delicat si eficient. Sunt realizate mai ales pentru cei care au parodontoza, probleme gingivale, lucrari dentare.

Periute interdentare cu peri moi – sunt perfecte pentru igiena zonelor interdentare, a lucrarilor stomatologice. Ele dispun de un maner practic si ergonomic, usor de folosit. Este sigur si confortabil pentru a fi utilizat zilnic, asigurand o curatire completa.

Periute interdentare cu peri medii – sunt recomandate pentru persoanele care nu sufera de niciun fel de afectiuni dentare si gingivale. Duritatea periilor este una medie, fiind suficienta pentru o folosire usoara si eficienta.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune periute interdentare. Spor la cumparaturi!

Periuțe interdentare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele;

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *