Cum alegi cel mai bun dus bucal?

cel mai bun dus bucalUn dus bucal este un dispozitiv nou aparut care ajuta la mentinerea unei igiene orale ireprosabile. Aparatul este foarte usor de folosit, el putand fi utilizat separat sau montat la robinetul de apa.

Cu ajutorul unui dus bucal se pot curata eficient toate zonele din gura, chiar si in locurile greu accesibile, unde periuta nu poate ajunge. El poate elimina bacteriile din cavitatea bucala si poate contribui la tratarea gingivitei si parodontozei.

El poate functiona cu apa normala sau cu apa de gura, in functie de sfaturile medicilor stomatologi.

Pe piata exista diverse astfel de produse, de aceea este destul de dificil sa alegi unul adecvat.

Pentru a alege cel mai bun dus bucal am intocmit un ghid care te va ajuta sa iei decizia potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la dușurile bucale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun dus bucal in functie de tipul acestuia?

In functie de model, un dus bucal poate fi: electric sau manual.

Dus bucal electric – este cel mai performant produs din aceasta gama, el ajutand la indepartarea bacteriilor in profunzime. Este perfect pentru curatarea dintilor, dar si a puntilor si aparatelor dentare. Acesta poate ajunge in orice zona din cavitatea bucala.

Dus bucal manual – este un sistem nou care foloseste jetul de apa de la un robinet normal, neavand nevoie de conectarea la o retea electrica sau acumulator. Este silentios, avand dimensiuni reduse, permitand reglarea temperaturii si presiunii jetului de apa. Ajuta la igiena interdentara si a cavitatii bucale.

Profită de Oferta actuală eMAG la dușurile bucale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun dus bucal in functie de numarul de capete incluse?

Dusurile bucale pot fi de mai multe tipuri in functie de capetele incluse: cu 1,2,3 si chiar cu 7 bucati.

Dus bucal cu un singur cap inclus – acest produs poate fi de sine statator sau portabil, fiind eficient la indepartarea placii bacteriene de pe dinti. Imbunatateste sanatatea orala si combate afectiunile gingivale.

Dus bucal cu 2-3 capete incluse – este ideal pentru mentinerea igienei dintilor, gingiilor si lucrarilor stomatologice. Este eficient, usor de folosit si fiabil. Poate fi montat direct la robinetul de apa.

Dus bucal cu peste 4 capete incluse – este un produs de top din aceasta categorie, el continand diverse capete cu forme variate, permitand reglarea temperaturii si presiunii apei.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la dușurile bucale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun dus bucal in functie de tipul alimentarii?

Dusurile bucale pot fi in functie de tipul alimentarii de mai multe feluri, astfel: cu conectare la retea, cu acumulator si cu baterii.

Dus bucal conectat la retea – acest produs se conecteaza la retea electrica printr-un cablu. Unle modele contin mai multe capete interschimbabile, dar si o periuta de dinti electrica.

Dus bucal cu acumulator – produsul este dotat cu un acumulator reincarcabil, putand asigura 1.700 de pulsatii de minut. Indeparteaza bacteriile in profunzime, in special in zonele unde periuta de dinti nu ajunge.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun dus bucal. Spor la cumparaturi!

Dușuri bucale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele;

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *