Cum alegi cele mai bune masini de spalat rufe?

cea-mai-buna-masina-spalat-rufeCu siguranta va doriti sa gasiti cele mai bune masini de spalat rufe in momentul in care cautati produse electrocasnice de acest tip. Despre masina de spalat rufe putem spune ca reprezinta o achizitie importanta, deoarece o veti utiliza pentru o perioada indelungata de timp. In aceste conditii, este indicat sa aveti in vedere toate caracteristicile importante pentru a gasi modelul potrivit. Nu este foarte dificil sa faceti acest lucru, deoarece gama acestor produse este una variata si veti avea multe variante de alegere.

Pe de alta parte, este indicat sa va asigurati de faptul ca cele mai bune masini de spalat rufe pot corespunde nevoilor si necesitatilor pe care le aveti in ceea ce priveste utilizarea. In momentul in care aveti un buget stabilit, putem spune ca selectia celor mai bune masini de spalat rufe ar trebui sa fie mai usoara. Insa, este foarte important sa tineti cont si de calitatea pe care o veti primi, deoarece aceasta primeaza, in conditiile in care doriti performante ridicate.

Chiar daca veti alege un model mai scump, veti avea ocazia de a face economii in timp, deoarece va functiona pentru o perioada lunga de timp nefiind necesare reparatii. Este foarte important sa va asigurati de faptul ca veti selecta cele mai bune masini de spalat rufe in momentul in care urmeaza sa selectati aceste produse. Aveti ocazia de a lua deciziile potrivite tinand cont de urmatoarele aspecte importante.

Vezi rapid o ofertă de preț la mașinile de spălat rufe: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune masini de spalat rufe in functie de tipul acestora: standard sau incorporabile?

In ceea ce priveste selectia celor mai bune masini de spalat rufe, este important sa tineti cont si de tipul acestora. Exista doua modalitati in acest sens, prin care puteti lua decizia optima in momentul achizitonarii, ceea ce inseamna ca puteti opta pentru o masina de spalat rufe standard sau una incorporabila.

Despre masina de spalat rufe standard putem spune ca are avantajul ca poate fi montata usor, oriunde exista o priza si o teava de apa. Totodata, in ceea ce priveste utilizarea, putem spune ca propune o gama larga de capacitati, caracteristici si culori, in comparatie cu cealalalta varianta. Insa, un dezavantaj in ceea ce priveste utilizarea unei masini de spalat rufe standard este reprezentat de faptul ca nu se potriveste la fel de elegant cu locuinta, precum in cazul celei incorporabile.

In alta ordine de idei, despre masinile de spalat rufe incorporabile putem spune ca sunt ideale pentru o bucatarie noua, cu electrocasnice incorporabila in mobila, sau daca doriti sa inlocuiti masina de spalat veche. Aceste masini de spalat rufe sunt proiectate in asa fel incat sa fie incorporate in mobila. Tipul incorporabil ofera avantajul faptului ca poate fi mai silentios decat tipul standard, iar acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca, fiind incastrata in mobila, sunetul va fi atenuat. Insa, costurile de instalare pot fi mai mari, in comparatie cu masina de spalat rufe standard.

In aceste conditii, este important sa aveti in vedere tipul acestor produse, pentru a gasi cele mai bune masini de spalat rufe.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mașinile de spălat rufe: CLICK AICI.

Masini de spalat automate sau masini de spalat semiautomate?

Despre masina de spalat rufe automata putem spune ca reprezinta cea mai populara varianta de achizitionare in acest sens, deoarece ofera o spalare automata. Acest lucru inseamna ca masina de spalat va functiona independent, ceea ce rezulta ca trebuie doar sa selectati optiunile dorite si sa porniti programul de spalare. Eficienta unei masini de spalat automate nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru.

Pe de alta parte, despre masina de spalat semiautomata putem spune ca reprezinta punctul de mijloc intre spalarea manuala si masina automata pentru spalat rufe. Aceasta varianta de masina de spalat necesita introducerea manuala a apei, in diferite cicluri de spalare. Pe perioada utilizarii este nevoie sa adaugati si sa scoateti apa din masina de spalat. In ceea ce priveste selectia, aveti ocazia de a opta pentru o masina de spalat semiautomata cu o cuva sau cu doua cuve. Varianta semiautomata este indicata in situatiile in care nu sunteti conectati la reteaua de distributie a apei.

Asadar, avand in vedere aceste caracteristici, aveti ocazia de a gasi cele mai bune masini de spalat rufe, fiind indicat sa optati pentru varianta automata sau semiautomata, in functie de necesitati.

Vezi cele mai populare mașini de spălat rufe de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Masini de spalat cu incarcare frontala sau masini de spalat cu incarcare verticala?

In momentul achizitionarii, aveti ocazia de a opta pentru o masina de spalat rufe cu incarcare frontala sau cu incarcare verticala. Avand in vedere aceasta caracteristica, veti avea posibilitatea ca in perioada urmatoare sa selectati cele mai bune masini  de spalat rufe.

In aceste conditii, optand pentru o masina de spalat rufe cu incarcare frontala aveti ocazia de a lua decizia potrivita, deoarece este mai delicata cu rufele, utilizand, in general, mai putina apa. De asemenea, aceasta varianta de incarcare poate utiliza mai putina energie si mai putin detergent, avand programe si optiuni de spalare la o temperatura ridicata. Costurile de functionare pot fi mai mici, iar rufele se vor usca mai repede, reprezentand o varianta optima de selectie pentru spatiile mici. Printre dezavantajele variantei frontale de incarcare putem spune ca sunt reprezentate de ciclurile mai lungi de spalare si pretul mai mare.

Pe de alta parte, aveti ocazia de a opta si pentru o masina de spalat rufe cu incarcare verticala, despre care putem spune ca sunt destul de rare, insa au avantajul faptului ca ocupa mai putin spatiu. Printre avantajele acestui tip putem aminti faptul ca au mai putine defectiuni, programe de spalare mai rapide, pot fi mai ieftine, sunt mai usoare si mai simplu de mutat, iar rufele se adauga usor. Printre dezavantajele modalitatii verticale de incarcare putem aminti faptul ca este mai dura cu rufele, utilizeaza mai multa apa, energie si detergent, ceea ce inseamna ca vor fi mai mari costurile in ceea ce priveste utilizarea.

Asadar, avand in vedere aceste variante si caracteristici, veti avea ocazia de a gasi cele mai bune masini de spalat rufe.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cea mai bună mașină de spălat rufe: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune masini de spalat rufe in functie de capacitatea de incarcare (kg)?

Este foarte important sa aveti in vedere si capacitatea unei masini de spalat rufe, in cazul in care veti dori sa luati decizia optima in momentul achizitionarii.

In acest sens, putem spune ca aceasta capacitate variaza intre 5 – 12 kg, fiind indicat sa optati pentru o cuva suficient de mare pentru a spala eficient rufele. Despre capacitatea maxima putem spune ca se bazeaza pe numarul de kg de rufe uscate, pe care urmeaza sa le introduceti in cuva pentru a le spala.

In ceea ce privesc valorile capacitatii, un exemplu de care va trebui sa tineti cont este faptul ca pentru 16 camasi de bumbac pentru barbati aveti nevoie de o masina de spalat rufe cu capacitatea de minim 5 kg. O masina de spalat rufe cu capacitatea de 12 kg va ofera posibilitatea de a spala 38 de camasi intr-un singur ciclu de spalare. Este indicat sa va asigurati ca veti selecta capacitatea potrivita in functie de necesitatile pe care le aveti, deoarece o capacitate prea mica nu va ofera suficient loc pentru a spala rufele, iar capacitatea prea mare inseamna spalarea rufelor, dar cu o mare parte a cuvei goala.

De cele mai multe ori, persoanele interesate de cele mai bune masini de spalat rufe opteaza pentru o masina de spalat rufe cu capacitatea de 7-8 kg, aceasta varianta fiind cea mai populara. Ofera suficient spatiu de spalare, fiind simplu de montat, ocupand un spatiu potrivit, nefiind foarte mare, dar nici foarte mica.

Tinand cont si de capacitatea unui produs electrocasnic de acest tip, veti avea ocazia de a gasi cele mai bune masini de spalat.

Comandă-ți Acum online o mașină de spălat rufe de calitate: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune masini de spalat rufe in functie de viteza maxima de centrifugare (rpm)?

Cu siguranta viteza maxima de centrifugare reprezinta o alta chestiune importanta, pe care va trebui sa o aveti in vedere in cazul in care veti dori sa gasiti cele mai bune masini de spalat rufe. In acest sens, putem spune despre viteza de centrifugare ca este exprimata in rotatii pe minut – rpm. Aceasta viteza de centrifugare, este cea care ajuta la indepartarea apei de pe rufe, la finalul unui program de spalare. Datorita acestui aspect, va fi redus timpul de uscare de pe sarma sau de pe uscator.

Despre cele mai populare modalitati de selectie in functie de viteza maxima de centrifugare, putem spune ca sunt reprezentate de masinile de spalat rufe cu viteza de centrifugare de 1200 – 1400 rpm. In cazul in care veti opta pentru o viteza de centrifugare mai mare, respectiv precum o masina de spalat rufe cu viteza de centrifugare de 1600 rpm, atunci pretul de achizitie va fi unul mai mare. Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca masinile de spalat rufe cu o viteza de centrifugare mai mare sunt, in general,  mai zgomotoase, ceea ce poate deranja.

Asadar, tinand cont de preferite si de aceasta caracteristica referitoare la viteza ce centrifugare, aveti ocazia de a gasi cele mai bune masini de spalat rufe.

Alege-ți dintr-o varietate de modele cea mai bună mașină de spălat rufe: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune masini de spalat rufe in functie de clasa de eficienta energetica?

Daca veti dori sa gasiti in momentul achizitionarii cele mai bune masini de spalat rufe, este foarte important sa aveti in vedere si clasa de eficienta energetica a acestora.

In acest sens, putem spune ca masinile de spalat rufe cu cel mai mare grad de eficienta energetica este sunt cele inclus in clasa A+++, iar daca veti opta pentru o masina de spalat rufe incluse in aceasta clasa veti fi siguri de faptul ca veti lua decizia optima. Exista pe piata si clase inferioare de eficienta energetica, insa acestea vor propune un consum mai mare de energie, fiind mai ineficiente. Acesta este motivul pentru care este indicat sa selectati o masina de spalat rufe cu clasa de eficienta energetica A+++, chiar daca pretul acesteia este unul mai mare. Veti avea ocazia de a va recupera in perioada urmatoare investitia facuta, datorita faptului ca veti beneficia de un consum redus de energie.

Luand in calcul si clasa de eficienta energetica, veti avea ocazia de a gasi cele mai bune masini de spalat rufe.

Vezi Reducerile actuale eMAG la mașinile de spălat rufe: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune masini de spalat rufe tinand cont de functiile speciale ale acestora?

Prin functiile speciale pe care le regasim la cele mai bune masini de spalat rufe, aveti ocazia de a utiliza aceste produsele electrocasnice in cele mai bune conditii. Fiecare producator de masini de spalat rufe ofera anumite functii speciale, pentru a imbunatati calitatea spalarii si pentru a economisi energie si resurse.

In aceste conditii, daca veti opta pentru masinile de spalat Samsung, aveti ocazia de a beneficia de functia EcoBubble, cea care foloseste apa si aerul pentru dizolvarea detergentului. Programele de spalare reprezinta, de asemenea, situatii in care regasim functiile speciale, ceea ce inseamna ca functia Woolmark va spala articole de lana, iar utilizand alte functii speciale aveti ocazia de a spala chiar si matasea naturala. Functiile pentru rufe delicate sunt foarte apreciate, iar spalarea avand la dispozitie functii precum anti sifonare si calcare usoara va ajuta sa va bucurati mereu de eficienta, iar hainele vor arata mereu minunat.

Odata ce veti avea in vedere functiile speciale ale masinilor de spalat, veti avea ocazia de a lua deciziile optime in ceea ce priveste selectia. Asadar, este foarte important sa cititi cu atentie detaliile despre functiile speciale, pentru a gasi cele mai bune masinid e spalat rufe.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mașinile de spălat rufe: CLICK AICI.

Avantajele achizitionarii unei masini de spalat rufe slim

In ceea ce priveste achizitionarea unei masini de spalat rufe slim, cel mai mare avantaj este reprezentat de spatiul pe care il va ocupa. Acest spatiu este unul redus, datorita faptului ca este slim. Capacitatea unei masini de spalat rufe slim poate fi de 7 kg, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie o modalitate eficienta de a spala rufele.

Totodata, aveti ocazia de a incorpora o masina de spalat rufe in mobilier, ceea ce inseamna ca veti beneficia de o estetica minunata. Multe persoane sunt placut impresionate de faptul ca masinile de spalat rufe ocupa spatiu putin, fara a fi afectata eficienta pe perioada spalarii. Pretul de achizitionare poate fi unul mai redus decat in cazul achizitionarii unei masini clasice, ceea ce inseamna ca acest lucru reprezinta un alt avantaj, pe care trebuie sa il aveti in vedere.

Odata ce veti avea in vedere aceste chestiuni despre masina de spalat rufe slim, aveti ocazia de a lua decizia optima in momentul achizitionarii, in functie de preferintele pe care le aveti. Cu siguranta veti gasi in perioada urmatoare cele mai bune masini de spalat rufe, in cazul in care veti tine cont si de acest aspect.

Profită de oferta actuală eMAG la mașinile de spălat rufe slim: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune masini de spalat rufe in functie de brand?

O alta varianta prin care va puteti asigura de faptul ca veti gasi cele mai buna masini de spalat rufe este reprezentata de brandul cu care veti colabora in acest sens. Odata ce va veti asigura ca ati ales brandul potrivit, atunci cu siguranta veti gasi produsele ideale pentru dumneavoastra, ce nu vor lasa de dorit in ceea ce priveste calitate, pretul de achizitie si eficienta.

Astfel, puteti alege produsele Samsung, in cazul in care veti dori sa va asigurati de faptul ca veti gasi cele mai bune masini de spalat rufe, ce ofera avantaje multiple in acest sens. De aseemnea, produsele Bosch sunt recunoscute in domeniul produselor de acest tip pentru toate beneficiile pe care le propun in momentul achizitionarii si utilizarii. Pe de alta parte, daca veti alege produsele Beko, aveti ocazia de a gasi modalitatea optima prin care puteti achizitiona o masina de spalat rufe eficienta si performanta. In cazul in care veti alege masinile de spalat Arctic, veti gasi solutia optima prin care va puteti bucura de o calitate superioara, la pun pret avantajos. Nu in ultimul rand, putem spune ca produsele Electrolux va ofera mereu posibilitatea de a intra in posesia unor masini de spalat eficiente, de calitate, avand un pret de achizitie corect.

In cazul in care veti avea in vedere brandul in momentul achizitionarii, veti avea ocazia de a gasi solutia optima prin care sa va bucurati de eficienta si performanta. Totodata, pentru a gasi cele mai bune masini de spalat rufe este foarte important sa tineti cont de toate caracteristicile expuse in acest articol, si veti fi multumiti pe deplin de tot ceea ce veti primi.

Mașini de spălat rufe de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *