Cum alegi cele mai bune manusi de portar?

cele mai bune manusi de portarO pereche de manusi de portar este esentiala pentru aparatorul buturilor la fotbal, sportul rege. Acest element intregeste armonios echipamentul jucatorilor, indiferent daca sunt profesionisti sau amatori.

Pentru a fi eficient si a avea performante in cadrul echipei, un goalkeeper trebuie sa dispuna de manusi de calitate, care sa ii confere incredere si forta in confruntarile cu atacantii echipei adverse.

Manusile de portar de fotbal au devenit foarte importante pentru purtatorii tricoului cu numarul 1, ele propulsandu-i in topul european sau mondial pe cei mai mari goalkeeper-i din lume, precum Gianluigi Buffon, Manuel Neuer sau Keylor Navas.

Astfel, caracteristicile manusilor de portar s-au imbunatatit continuu, fiind produse de calitate, ce pot asigura o priza eficienta a mingii.

Este destul de dificil sa optezi pentru un model sau altul, de la diversele firme de echipament sportiv. Insa, alegerea trebuie facuta in functie de nivelul la care activezi si de calitatea manusilor.

Inainte de a merge in magazine pentru a gasi o pereche de manusi de portar, este bine sa stii anumite lucruri legate de acest produs.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune manusi de portar de fotbal, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la manusile de portar: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune manusi de portar in functie de utilizator?

Pe piata exista mai multe tipuri de manusi de portar in functie de utilizator: pentru copii, pentru barbati si pentru femei.

Manusi de portar pentru copii – aceste modele sunt special pentru jucatorii de fotbal care evolueaza in grupele de juniori ale cluburilor. Unele pot fi pentru antrenament si altele pentru joc, insa pot fi folosite pentru orice tip de suprafata.

Manusi de portar pentru barbati – ele sunt cele mai intalnite modele de pe piata. Sunt performante, oferind stabilitate si o priza foarte buna.

Manusi de portar pentru femei –  exista variante concepute special pentru jucatoare, indifent daca sunt profesioniste sau amatoare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la manusile de portar: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune manusi de portar in functie de material?

In magazine poti gasi manusi de portar confectionate din diverse materiale, precum latex, poliester, poliuretan, PVC sau textile.

Manusi de portar din latex – aceste modele sunt cele utilizate de catre jucatorii profesionisti din intreaga lume. Dispun de o tehnologie avansata, o cusatura deosebita si caracteristici de top.

Manusi de portar din poliuretan si poliester – unii jucatori prefera aceste variante, insa ele sunt folosite adeseori pentru antrenament.

Vezi toate manusile de portar de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune manusi de portar in functie de tipul cusaturii?

Pe plan international exista diverse tipuri de manusi de portar de fotbal, in functie de tipul cusaturii, precum expanse cut, negative cut, rolled expanse, special surround, surrounded cut.

Cei mai experimentati portari din lume, din campionatele puternice ale Europei, utilizeaza modelele negative cut, care prezinta o cusatura de interior in dreptul degetelor si o banda de inchidere intre palma si antebrat.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune manusi de portar. Spor la cumparaturi!

Manusi de portar de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *