Cum alegi cel mai bun echipament de fotbal?

cel-mai-bun-echipament-fotbalUn echipament de fotbal este foarte important pentru orice jucator sau club care activeaza in sportul rege. Un astfel de produs este, in prezent, sinonim cu performanta, indiferent daca este la nivel profesionist sau amator.

Din componenta unui echipament de fotbal fac parte: tricoul, sortul, jambierele, precum si treningul. Aceste produse au devenit extrem de populare in toata lumea, ele fiind achizitionate nu numai de catre jucatori si cluburi, dar si de pasionatii si fanii fotbalului.

Datorita dezvoltarii foarte mari a industriei de profil, acum poti achizitiona echipamentul de fotbal sau tricoul unor mari fotbalisti, precum Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar sau Antoine Griezmann, de la magazinele de sport sau de pe internet.

Trebuie specificat faptul ca este recomandat ca achizionarea unui echipament de fotbal sa fie facuta cu probarea acestuia, in magazin.

Fara indoiala, masura echipamentului de fotbal este foarte importanta la alegerea acestuia, pentru ca acesta sa fie comod si sa duca la obtinerea celor mai bune performante.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun echipament de fotbal, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la echipamentele de fotbal: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun echipament de fotbal in functie de utilizator?

In magazine poti achizitiona echipamente sportive pentru: copii, barbati si femei

Echipament de fotbal pentru copii – acesta este destinat tinerilor jucatori sau adolescenti care practica acest sport, de placere sau pentru performanta.

Echipament de fotbal pentru barbati – acest model este folosit de catre fotbalistii profesionisti sau de catre cei amatori.

Echipament de fotbal pentru femei – este realizat special pentru femei, care evolueaza in campionate profesioniste sau amatoare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la echipamentele de fotbal: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun echipament de fotbal in functie de tipul acestuia?

In functie de tip, un echipament de fotbal poate fi: clasic, treninguri si seturi.

Echipament de fotbal clasic – acesta contine trei piese: tricou, sort si jambiere. Poate fi folosit atat de profesionisti, cat si de amatori.

Echipament de fotbal tip trening – el este destinat fie antrenamentelor, in cazul sportivilor de perfromanta, ori amatorilor pentru practicarea sportului sau drumetie.

Echipament de fotbal tip set – el contine toate piesele, atat cele de joc, cat si cele de antrenament. Practic, este format din tricou, sort, jambiere si trening.

Vezi toate echipamentele de fotbal de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun echipament de fotbal in functie de materialul acestuia?

Un echipament de fotbal este fabricat din diverse materiale, precum bumbac sau diverse tipuri de poliester.

In urma cu mai multe decenii, echipamentul de fotbal era confectionat numai din bumbac. Insa, dupa multiple cercetari in domeniu, s-a constatat ca acesta retine destul de multa apa (7%), provenita din transpiratia jucatorilor, afectand performanta sportivilor.

Astfel, din anii ’90, echipamentul de fotbal s-a realizat din poliester, care are avantajul de a retine doar 0,4% din apa din transpiratie, ceea ce ofera un confort exceptional jucatorilor in timpul unui meci.

Astazi, echipamentele sunt fabricate din polyester 100% sau mai contin si alte componente, precum elastin. Ultimul tip de polimer folosit pentru confectionarea tricourilor si sorturilor de fotbal este poliuretanul.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun echipament de fotbal. Spor la cumparaturi!

Echipamente de fotbal de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *