Cum alegi cele mai bune jucarii pentru pisici?

cele mai bune jucarii pentru pisiciJucariile pentru pisici sunt produse care trebuie sa fie cumparate doar din magazinele de specialitate. Nu este recomandat ca proprietarii unor astfel de animale de casa sa improvizeze obiecte cu asemenea destinatie, deoarece ele pot accidenta patrupedele.

Fara indoiala, cele mai populare jucarii pentru pisici sunt mingile, bilele si soriceii miscatori. Sunt foarte practice produsele interactive, care stimuleaza animalele sa se miste, sa alerge sau sa-si etaleze calitatile.

Expertii recomanda ca pisicile sa aiba acces numai la 1-2 jucarii, in acelasi timp, deoarece exista riscul ca ele sa se plictiseasca foarte repede.

Pentru a face o alegere adecavata, va prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune jucarii pentru pisici, potrivite pentru animalul tau.

Vezi rapid o ofertă de preț la jucăriile pentru pisici: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune jucarii pentru pisici in functie de tipul acestora?

Jucariile pentru pisici pot fi de doua tipuri: standard si interactive.

Jucarii standard pentru pisici – sunt produse de sine-statatoare, precum minge flexibila, circuit cu turn, balansoar, mini-tunel, manusa cu clopotei, iepure sau vulpe. Acestea sunt surse de buna dispozitie pentru animalul tau de companie.

Jucarii interactive pentru pisici – astfel de produse sunt concepute special, astfel incat pot produce diverse actiuni. Spre exemplu, pot fi: soricel care se misca, minge zgomotoasa ce emite sunete, joc de strategie etc.

Profită de Reducerile actuale eMAG la jucăriile pentru pisici: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune jucarii pentru pisici in functie de material?

Un aspect pe care sa il iei in seama la alegerea unor jucarii pentru pisici este materialul din care sunt confectionate aceste produse.

Jucarii pentru pisici din plastic – sunt printre cele mai populare in randul animalelor, indiferent daca este vorba de soricel, minge zgomotoasa sau joc de strategie.

Jucarii pentru pisici din plus – sunt destul de intalnite in magazine, fiind diverse produse, cum ar fi arici, caine, iepure sau pantera.

Jucarii pentru pisici din cauciuc – poate fi o minge flexibila pentru dinti si gingii, care este rezistenta la muscaturi sau un os care scoate sunete, care consuma energia animalului.

Vezi toate jucăriile pentru pisici de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune jucarii pentru pisici in functie de caracteristici?

Un element important de care trebuie sa tii cont la alegerea unor jucarii pentru pisici il reprezinta caracteristicile acestora, precum emiterea de lumini sau sunete si miscarea.

Jucarii pentru pisici cu lumini – sunt produse tip pointer cu LED. Raza luminoasa pe care o emit are forma unui peste, pe care pisica o va urmari pe perete, mobila sau podea, ore intregi. Este inofensiva la contactul cu ochii animalului.

Jucarii pentru pisici, de miscare – acestea incita animalul la miscare, urmarire, alergare. Dintre cele mai populare sunt soriceii si mingile zgomotoase.

Jucarii pentru pisici cu sunete – anumite produse specifice pot emite fel de fel de sunete, care atrag atentia animalului.

Acum putem  spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune jucarii pentru pisici. Spor la cumparaturi!

Jucării pentru pisici de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *