Cum alegi cea mai buna cusca pentru pisici?

cea mai buna cusca pentru pisiciDaca esti un iubitor de animale mici, atunci in mod sigur trebuie sa iti achiztionezi si o cusca pentru pisici, foarte utila pentru transportul patrupedelor. Este un produs ideal pentru mersul in vizita sau in calatorie.

Oamenii care nu doresc sa se desparta de motanii lor nici cand sunt departe de casa, folosesc o metoda optima pentru ai lua cu ei: cusca pentru pisici. Aceasta este un fel de cutie sau geanta, care este prevazuta si cu fante de lumina si aerisire sau grilaje.

De asemenea, pot exista cazuri de forta majora, cand trebuie sa mergem cu animalul la un doctor veterinar, in cazul unor boli sau situatii neprevazute. Atunci este necesar sa folosim o cusca pentru pisici.

Pe piata se gasesc o multitudine modele de custi si de aceea inainte de a gasi una adecvata, este bine sa cunosti caracteristicile acesteia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna cusca pentru pisici, potrivita pentru animalul tau.

Vezi rapid o ofertă de preț la cuștile pentru pisici: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cusca pentru pisici in functie de tipul acesteia?

Custile pentru pisici pot fi in functie de tip astfel: clasice si tip geanta.

Cusca pentru pisici clasica – este un model din plastic si metal conceput pentru transportul pisicilor. Este usor de manipulat si are grilaj metalic. Are diverse dimensiuni.

Cusca pentru pisici tip geanta – este un produs mai usor fata de cel clasic, fiind si pliabil. Pe partile laterale exista doua ochiuri de plasa, ce permit circulatia aerului.

Profită de Reducerile actuale eMAG la cuștile pentru pisici: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cusca pentru pisici in functie de talia animalului?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea custii pentru pisici este marimea animalului:  de talie mica, medie si mare.

Cusca pentru pisici de talie mica – are dimensiuni mai reduse, spre exemplu pot fi 48 x 31,5 x 33 cm sau 50 x 32 x 34 cm. De regula este din plastic, la fel si grilajul. Este cel mai intalnit in magazine.

Cusca pentru pisici de talie medie – este mai mare fata de modele mici. Pot avea diverse dimensiuni, spre exemplu: 37 x 34 x 55 cm sau 48 x 51 x 68 cm.

Cusca pentru pisici de talie mare – daca aveti un animal mai mare, poti achizitiona un produs mai voluminos. Spre exemplu poti gasi: 59 x 65 x 79 cm sau 63 x 70 x 92 cm.

Vezi toate cuștile pentru pisici de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cusca pentru pisici in functie de deschidere?

Poti opta pentru diferite modele de custi pentru pisici in functie de deschiderea acestora: laterala, superioara si frontala.

Cusca pentru pisici cu deschidere laterala – este de preferat acest model atunci cand il transporti in mana, fiind mai usor de observat miscarile animalului.

Cusca pentru pisici cu deschidere superioara – daca transporti cusca in portbagajul masinii poti alege aceasta varianta.

Cusca pentru pisici cu deschidere frontala – este cel mai intalnit model, fiind mai usor de introdus si scos patrupedul, cand este nevoie.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna cusca pentru pisici. Spor la cumparaturi!

Cuști pentru pisici de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *