Cum alegi cele mai bune chingi de ancorare?

cele mai bune chingi de ancorareOdata cu dezvoltarea sectorului industrial din tara noastra, au devenit din ce in ce mai folosite chingile de ancorare, indiferent daca este vorba de fixarea marfurilor transportate sau de tractarea masinilor.

Chingile de ancorare sunt practic niste sisteme de fixare foarte utile, care sunt concepute special pentru a imobiliza marfurile in timpul transportului si de a impiedica deplasarea acestora, care poate duce la dezechilibrarea vehiculului.

Aceste produse de ancorare sunt cele mai folosite deoarece ele prezinta calitati remarcabile, de rezistenta si de usurinta in exploatare.

In general, sistemele de ancorare sunt formate din urmatoarele parti componente: chinga propriu-zisa, mecanismul de fixare si cel de strangere. De aceea, atunci cand dorim sa cautam asemenea produse este esential sa cunoastem mai multe informatii despre caracteriticile tehnice ale chingilor.

De regula, pentru fixarea unui obiect, piesa sau subansamblu sunt folosite mai multe chingi montate paralel una cu cealalta, la o distanta egala pentru a asigura o prindere echilibrata, fara riscuri de deplasare.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune chingi de ancorare, potrivite pentru activitatea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la chingile de ancorare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune chingi de ancorare in functie de utilitate?

In functie de utilitate chingile de ancorare pot fi: pentru fixarea marfurilor, a vehiculelor moto, a bicicletelor, pentru rotile auto sau tractarea masinilor.

Chingi de ancorare pentru fixarea marfurilor – modelele de acest tip sunt foarte des folosite pentru prinderea diverselor produse, atunci cand sunt transportate in special in camioane, in vagoanele de tren, feriboturi sau vapoare.

Chingi de ancorare pentru biciclete sau motociclete – acestea reprezinta niste mijloace de protectie si siguranta, ele fiind utile pentru fixarea acestor mijloace de transport individuale in diverse locuri, precum parcari, supermarketuri sau locuri publice.

Chingi de ancorare pentru tractarea masinilor – ele sunt utilizate atunci cand este necesara remorcarea autovehiculelor, in cazul unei defectiuni tehnice sau accident.

Chingi de ancorare pentru roti – aceste modele sunt folosite la cauciuri avand proprietati antiderapante, fiind utile in sezonul friguros, cand pe drumuri exista polei, gheata sau zapada.

Profită de Reducerile actuale eMAG la chingile de ancorare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune chingi de ancorare in functie de capacitatea acestora?

Chingile de ancorare difera in functie de capacitatea de fixare: de la 50 – 100 kg, 500 – 1.000 kg, 2 – 5 tone si chiar mai mult.

De regula, cele mai simple chingi pot fixa marfuri de zeci sau sute de kilograme, ele protejand produsele pe durata transportrului, evitandu-se deterioarea acestora.

Cele mai rezistente chingi de ancorare sunt cele folosite, spre exemplu, la tractarea vehiculelor, care pot asigura remorcarea unor masini cu sarcini de 2- 5 tone.

Vezi toate chingile de ancorare de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune chingi de ancorare in functie de sistemele de prindere?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea chingilor de ancorare il constituie sistemul de prindere.

Aceste sisteme trebuie sa fie compatibile cu ale camionului sau vehicului in care incarcam marfa.

Sau in cazul tractarii masinilor, sistemul de prindere trebuie sa se potriveasca fara probleme cu al vehiculului folosit pentru remorcare.

De obicei, chingile de ancorare pot dispune de carlige sau inele de fixare la capete.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune chingi de ancorare. Spor la cumparaturi!

Chingi de ancorare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *