Cum alegi cel mai bun aspirator auto?

cel mai bun aspirator autoUn aspirator auto este un aparat foarte util, atunci cand vine vorba de curatenia masinii. Acest dispozitiv isi face treaba foarte usor, el fiind manevrat rapid, avand si un randament bun.

Fiecare sofer isi poate mentine curatenia in propriul autoturism cu ajutorul unui aspirator auto, fara a mai fi nevoie a se deplasa la o spalatorie. Aparatul este la indemana oricui doreste sa aiba o masina eleganta, cu un interior impecabil, fara praf si mizerie.

Aspiratorul auto are marele avantaj ca este mic de dimensiuni, el putand avea acces in cele mai incomode zone din interiorul autoturismului. De asemenea, un astfel de aparat nu depinde de alimentarea la reteaua electrica, putand fi utilizat in orice loc, indiferent daca suntem in parcare sau in curtea casei.

Pentru a mentine sanatatea tuturor membrilor de familie, pe care ii trasporti cu masina personala, este foarte important sa achizitionezi un aspirator auto. Acesta iti poate mentine curatenia la un standard ridicat a scaunelor, a banchetei din spate sau a portbagajului.

Dar inainte de a merge in magazine pentru a gasi un aspirator adecvat, este bine sa cunosti cateva informatii despre caracteristicile tehnice ale acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aspirator auto, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aspiratoarele auto: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun aspirator auto in functie de tipul alimentarii?

Aspiratoarele auto pot avea doua tipuri de alimentare: de la bricheta masinii si cu acumulatori.

Aspirator auto cu alimentare de la bricheta masinii  – are o greutate redusa (intre  1,7 si 2,7 kg), putand fi folosit in orice situatie si loc, cand este nevoie de efectuarea curateniei in interiorul autoturismului. Se manevreaza foarte usor, avand acces rapid in toate locurile.

Aspirator auto cu acumulator –  acest model are o putere mai mare (90 W) decat cel cu alimentare la bricheta. Aparatul se aseamana cu produsele pentru casa, dispunand de un acumulator de 12 V si de durata de lucru de 18 minute.

Profită de Reducerile actuale eMAG la aspiratoarele auto: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun aspirator auto in functie de utilitate?

Pe piata exista aspiratoare auto care pot realiza curatenia totala a autoturismului sau specializate pentru interior.

Dintre modelele pentru interior mentionam dispozitivul care aspira umed si uscat, ce are in dotare si duze pentru spatiile greu accesibile. El poate prelua firimiturile, resturile alimentare si chiar pietricele ajunse din intamplare pe pardoseala.

Vezi toate aspiratoarele auto de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun aspirator auto in functie de colectorul pentru praf?

Aspiratoarele auto pot fi de doua tipuri, in functie de tipul colectorului de praf: cu sac colector sau cu recipient.

Aspirator auto cu sac colector – modelul asigura curatenia completa a autoturismului fara a avea grija cantitatii de praf adunate. Dupa incarcare, sacul poate fi golit sau schimbat foarte usor, in functie de preferinte.

Aspirator auto cu recipient – este mai practic, deoarece rezervorul de praf se poate goli, spala si monta inapoi, cu usurinta.

Acum putem spune ca esti pragatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aspirator auto. Spor la cumparaturi!

Aspiratoare auto de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *