Cum alegi cele mai bune bariere automate?

bariere automateUtilizarea unor bariere automate reprezinta un sistem special conceput pentru o siguranta sporita, dar si pentru usurinta accesului autoturismelor in anumite zone, cum ar fi parcari, incinte, depozite, firme, institutii etc.

Este esential sa stii ca aceste bariere automate sunt integrate in sisteme avansate, care dispun de o tehnologie de ultima ora, care poate evidentia pe un ecran numarul locurilor de parcare disponibile.

Pe piata exista numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune bariere automate, potrivite pentru necesitatile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la bariere automate: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune bariere automate in functie de tip?

Barierele automate pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: cu brat, cu lant sau pentru loc de parcare.

Bariera automata cu brat – este o poarta simpla care este formata dintr-un stalp vertical incastrat in sol si un brat, care poate avea diverse lungimi. Este destinata unui trafic intens si dispune de o unitate de control cu afisaj electronic. Tensiunea de alimentare este de 230 V, iar timpul de deschidere este de doar 3 secunde. Este cel mai popular sistem folosit de firme, institutii, parcari etc.

Bariera automata cu lant – acest sistem este utilizat in special in zonele din centrul oraselor. Poate fi destinata atat fluxului de autoturisme, cat si celui pietonal. Ofera un grad ridicat de siguranta, mai ridicat fata de sistemul cu brat. Pentru deschidere se actioneaza un maner, care elibereaza lantul, care ajunge la nivelul solului. Functioneaza la 24 V si este usor de montat.

Bariera automata pentru loc de parcare – este un model de mici dimensiuni, care se monteaza pe un loc de parcare al masinilor. Acesta este utilizat pentru blocarea spatiilor de parcare, atunci cand sunt rezervate.

Profită de Oferta actuală eMAG la bariere automate: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune bariere automate in functie de tipul deschiderii?

Barierele automate pot de mai multe feluri in functie de tipul deschiderii, astfel: verticala, orizontala.

Bariera automata cu deschidere verticala – acest sistem este cel mai utilizat in parcari sau pentru accesul in incinta unor firme, depozite, magazine, zone rezidentiale etc. Este foarte practic si usor de instalat. Se monteaza pentru a limita intrarile si iesirile, cu restrictii.

Bariera automata cu deschidere orizontala – este un sistem folosit la intrarea in curtea unor companii, institutii sau parcari exterioare sau interioare. Este specific si pentru drumuri de acces sau spatii de depozitare.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la bariere automate: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune bariere automate in functie de lungime?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei bariere automate il reprezinta lungimea acesteia, care poate varia de la 3-4 metri si pana la 12 metri. Cele mai mici sunt pentru drumuri de acces, parcari, iar cele mai mari pentru intrarile in depozite, firme, depozite etc.

Bariere automate de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *