Cum alegi cel mai potrivit mobilier de baie?

cel mai potrivit mobilier de baieEste evident ca un mobilier de baie trebuie sa fie potrivit pentru necesitile tale, sa fie practic si sa se incadreze in buget. Acesta este functional deoarece el asigura depozitarea cu usurinta a diferitelor produse de curatenie, ingrijire sau detergenti.

Pentru a gasi cel mai potrivit mobilier de baie este bine sa urmezi cativa pasi obligatorii. Stabilesti ce fel de piesa ai nevoie, masori dimensiunile estimative in functie de spatiul disponibil in baie si apoi achizitionezi ceva adecvat.

Pe piata sunt numeroase piese de mobilier de baie si de aceea este destul de dificil sa gasesti una, cu usurinta.

Am intomcit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai potrivit mobilier de baie, adaptat nevoilor tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la mobilierul de baie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai potrivit mobilier de baie in functie de tipul produsului?

Mobilierul de baie poate fi de mai multe tipuri, astfel: dulap cu lavoar, clasic sau corp suspendat.

Dulap de baie cu lavoar – acest model este instalat pe podea, langa perete. El contine un lavoar din ceramica pe care este montata bateria, iar dedesubt un dulap cu doua usi, foarte practic pentru baie. In acesta se pot depozita diverse obiecte necesare in orice familie, precum detergenti, materiale de curatenie si intretinere.

Dulap de baie clasic – acest model este unul de sine statator, el putand avea diverse dimensiuni in functie de spatiul disponibil in camera. Poate fi tip ”soldatel”, inalt, cu 1 sau 2 usi, putand avea 120 x 21 x 30 cm. Este util pentru depozitarea cosului cu rufe, a detergentilor sau a diferite obiecte utile.

Corp suspendat de baie – de regula acesta are doua usi si este prins in perete cu ajutorul diblurilor. Poate fi integrat in orice tip de baie, el alegandu-se in functie de spatiul disponibil. Spre exemplu, poate avea dimensiunile: 80 x 60 x 15 cm.

Oglinda cu iluminare – poti alege un astfel de element de mobilier de baie, care este foarte functional. El lumineaza cu ajutorul a doua benzi LED montate pe oglinda. Poate avea latimea de 98 cm si inaltimea de 62 cm, dar ramane la alegerea ta dimensiunile in functie de spatiu si preferinte.

Profită de Oferta actuală eMAG la mobilierul de baie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai potrivit mobilier de baie in functie de tipul montajului?

Mobilierul de baie poate fi in functie de tipul montajului astfel: de sine statator si suspendat.

Mobilier de sine statator – acesta este de regula un dulap care se asaza pe podea, fara a fi nevoie a fi prins in perete. Masoara spatiul disponibil si alege in consecinta, pentru a-l putea incadra corespunzator.

Mobilier de baie suspendat – este cel mai practic, deoarece un dulap montat pe perete iti face economie de spatiu. Este foarte util in baie deoarece in el poti depozita diverse obiecte necesare intretinerii si curateniei.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la mobilierul de baie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai potrivit mobilier de baie in functie de material?

Mobilierul de baie poate fi confectionat din diverse materiale precum lemn, PAL, MDF, PVC etc.

Mobilier de baie din lemn – este o piesa rezistenta, dar are dezavantajul ca in baie exista abur si umezeala si se poate deteriora in timp. Un dulap din lemn ar putea fi acoperit cu un material de protectie.

Mobilier de baie din PAL/MDF – este cel mai popular in randul utilizatorilor si mai intalnit produs din aceasta camera. El fiind melaminat poate rezista mai mult timp la abur si umezeala. Poate fi un dulap cu lavoar sau unul de sine statator din baie.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai potrivit mobilier de baie. Spor la cumparaturi!

Mobilier de baie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *