Cum alegi cel mai bun trepied pentru telefon?

cel mai bun trepied pentru telefonUn trepied pentru telefon este un accesoriu util atunci cand dorim sa facem fotografii mai speciale, care necesita o pregatire prealabila, in diverse situatii, indiferent daca suntem acasa sau in vacanta.

Fara indoiala daca intentionam sa realizam niste poze de calitate cu ajutorul smartphone-ului, atunci este recomandat sa achizitionam un trepied pentru telefon, care va fi de real folos.

Pe piata exista numeroase modele de trepiede pentru telefon, de aceea inainte de a merge in magazine este bine sa stii mai multe despre caracteristicile acestora. Spre exemplu, trebuie sa verificam daca latimea smartphone-ului se incadreaza in suportul trepiedului.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun trepied pentru telefon, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la trepiedele pentru telefon: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun trepied pentru telefon in functie de tipul acestuia?

Trepiedele pentru telefon pot fi de mai multe tipuri, astfel: clasice, cu telecomanda Bluetooth sau cu set de lentile incorporate.

Trepied pentru telefon clasic – este un model obisnuit, care poate avea picioare fixe, flexibile sau reglabile, avand un suport pe care se fixeaza smartphone-ul si care se poate roti chiar si la 360 de grade.

Trepied pentru telefon cu telecomanda Bluetooth – acest model include si o telecomanda actionata prin Bluetooth, care permite controlul si realizarea fotografiilor de la distanta.

Trepied pentru telefon cu set de lentile incorporat – acest model contine pe langa trepiedul pentru telefon propriu-zis si un set de lentile profesionale pentru smartphone. Spre exemplu un model set 4 in 1 ar in componenta: obiectiv 12x, lentile fish-eye, macro si wide. Aceste elemente se ataseaza la smarthone-ul montat pe trepied, oferind o calitate superioara a fotografiilor realizate.

Profită de Reducerile actuale eMAG la trepiedele pentru telefon: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun trepied pentru telefon in functie de tipul picioarelor?

Trepiedele pentru telefon pot dispune de diferite tipuri de picioare, cum ar fi: fixe, flexibile si reglabile.

Trepied pentru telefon cu picioare fixe – acesta are trei picioare fixe si un suport reglabil pe care se prinde smartphone-ul.

Trepied pentru telefon cu picioare flexibile – acest model are avantajul ca are cele 3 picioare flexibile, ele putandu-se indoi si fixa pe orice obiect, cum ar fi o bara, un gard, un stalp etc.

Trepied pentru telefon cu picioare reglabile – dispozitivul dispune de 3 picioare tip telescopice, care pot regla inaltimea, spre exemplu intre 45 si 135 cm.

Vezi toate trepiedele pentru telefon de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun trepied pentru telefon in functie de inaltimea acestuia?

Un aspect important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui trepied pentru telefon este inaltimea acestuia, astfel poti gasi modele de: 20-40 cm, intre 40 si 100 cm si peste 100 cm.

Trepied pentru telefon cu inaltimea de 20-40 cm – acesta este cel mai mic trepied existent pe piata. Pentru aceasta inaltime este recomandat cel care dispune de picioare flexibile.

Trepied pentru telefon cu inaltimea de 40-100 cm – pentru acest model este indicat cel cu picioare reglabile, putandu-le fixa dupa preferinte si locul de unde facem fotografiile.

Trepied pentru telefon cu inaltimea de pana la 150 cm – acesta este cel mai bun model de pe piata, deoarece are avantajul ca putem regla inaltimea in orice loc si imp-rejurare.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun trepied pentru telefon. Spor la cumparaturi!

Trepiede pentru telefon de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *