Cum alegi cel mai bun transpalet manual?

cel mai bun transpalet manualUn transpalet manual reprezinta un mjiloc de transport util in diverse activitati, precum ateliere, hale sau depozite. Acesta te poate ajuta la incarcarea sau descarcarea diferitelor tipuri de marfuri sau piese de dimensiuni mai reduse.

Este important de stiut faptul ca un transpalet manual trebuie sa beneficieze de o podea cimentuita sau de un drum de acces nivelat, pentru a se putea dovedi eficient si cu un randament sporit.

Aproape in orice activitate care se desfasoara intr-o fabrica, atelier de montaj sau reparatii este necesar un transpalet manual, atunci cand nivelul de lucru este unul la nivel mediu si nu este nevoie de un model electric.

Daca vei alege un transpalet manual in depozitul sau atelierul tau, atunci vei constata ca productivitatea muncii va creste, precum si integritatea coletelor, pieselor sau marfurilor transportate.

Insa, inainte de a merge intr-un supermarket specializat pentru a gasi un transpalet manual adecvat, este bine sa cunosti anumite detalii despre caracteristicile acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun transpalet manual, potrivit pentru activitatea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la transpalatele manuale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun transpalet manual in functie de greutatea suportata?

In functie de greutatea maxima suportata, un transpalet manual poate transporta: intre 850 si 1.200 de kg, intre 1.200 si 1.500 kg si peste 1.500 kg.

Transpalet manual cu sarcina maxima cuprinsa intre 850 si 1.200 kg – acest model se preteaza daca ai un depozit de hartie, o tipografie, un atelier de reparatii care nu necesita transportul a marfurilor, pieselor sau coletelor de dimensiuni sau greutati mari.

Transpalet manual cu sarcina maxima cuprinsa intre 1.200 si 1.500 kg – pentru o activitate mai intensa, de nivel mediu, este recomandat acest tip.

Transpalet manual cu sarcina maxima cuprinsa peste 1.500 kg – acest vehicul poate ajunge sa transporte chiar si 2.000 sau 2.500 de kg. Insa nu este recomandat sa fie incarcat la capacitatea maxima, fiind greu de tras de catre salariati.

Profită de oferta actuală eMAG la transpalatele manuale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun transpalet manual in functie de dimensiuni?

Pe piata exista diverse tipuri de transplaeti manuali, in functie de dimensiunile furcilor de prindere. Astfel acestea pot avea latimi de 520 sau 550 mm si lungimi de 1.000 sau 1.150 mm.

In functie de dimensiunea marfurilor sau pieselor transportate, iti poti alege modelul potrivit.

Vezi toate produsele de acest fel de pe eMAG: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun transpalet manual in functie de alte caracteristici?

Alti factori importanti la alegerea unui transpalet manual sunt inaltimea de ridicare si distanta fata de sol.

Inaltimea de ridicare poate varia intre 20 de cm si pana la 1,5 m, aceasta fiind aleasa in functie de mijloacele de transport in care se asaza marfa.

Distanta fata de sol arata nivelul pana unde pot fi coborate furcile pentru a fi introduse sub un palet. Ea poate fi de 3-4 cm si pana la 7-8 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun transpalet manual. Spor la cumparaturi!

Transpalete manuale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *