Cum alegi cel mai bun termometru pentru copii?

cel mai bun termometru pentru copiiUn termometru pentru copii este un instrument foarte folositor in orice casa, mai ales atunci cand micutii au stari febrile. Dispozitivul ii ajuta foarte mult pe parinti sa intervina rapid, in momentele cand copiii sunt bolnavi si pot apela ulterior la un doctor.

Este esential sa ai acasa un termometru pentru copii, pentru a fi pregatit in orice clipa din zi sau noaptea, sa masori temperatura micutilor, fara a mai fi nevoit sa ii duci la spital sau la o clinica.

Pe piata exista numeroase modele, astfel incat este destul de dificil sa alegi unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun termometru pentru copii, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la termometrele pentru copii: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun termometru pentru copii in functie de timpul de masurare?

Termometrele pentru copii pot fi in functie de timpul de masurare astfel: 2-10 secunde, 20-60 secunde, 2-4 minute.

Termometru pentru copii cu masurare in 2-10 secunde – un model cu infrarosu, fara contact poate face masuratori doar in 2 secunde. El este digital si se pune in zona fruntii sau urechii copiilor, avand o precizie foarte mare, de +/- 0,2 grade C.

Termometru pentru copii cu masurare in 20-60 secunde – este un model tip digital care poate fi folosit oral, axilar si rectal. Timpul de raspuns este de 20-25 de secunde, dispozitivul emitand un semnal sonor la pornire si terminarea masuratorii.

Profită de Oferta actuală eMAG la termometrele pentru copii: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun termometru pentru copii in functie de varsta?

Termometrele pentru copii pot fi in functie de varsta copiilor de mai multe feluri: pentru 0-12 luni, intre 2-4 ani, peste 5 ani.

Termometru pentru copii cu varsta sub 12 luni – acest model este specific pentru aceasta varsta, fiind fara contact, cu infrarosu. Distanta de masurare este de maxim 10 cm si de aceea se poate folosi fara probleme si in cazul bebelusilor.

Termometru pentru copii cu varsta de 2-4 ani – acest model poate fi unul clasic din sticla, ce poate folosit axilar, rectal sau oral, dar poti apela si la unul fara contact, care este mai practic si mai rapid.

Termometru pentru copii cu varsta de peste 5 ani – la varste mai mari, poti alege orice tip de termometru, in functie de preferinte si buget. Poate fi unul obisnuit care masoara temperatura in cateva minute sau unul fara contact, care are un timp de raspuns de doar cateva secunde.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la termometrele pentru copii: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun termometru pentru copii in functie de tipul acestuia?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui termometru pentru copii il reprezinta tipul acestuia, astfel: axilar, fara contact, oral, multifunctional etc.

Termometru axial pentru copii axilar – este un model clasic confectionat din sticla. Are un pret accesibil, insa timpul de raspuns este de cateva minute. Este recomandat pentru copii mai mari.

Termometru fara contact pentru copii – este un produs digital performant cu infrarosu, care are avantajul ca realizeaza masuratori fara a atinge pielea micutilor. Se poate folosi la orice varsta, in zona fruntii sau urechii.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun termometru pentru copii. Spor la cumparaturi!

Termometre pentru copii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *