Cum alegi cel mai bun telefon cu fir?

cel mai bun telefon cu firUn telefon cu fir este un aparat fix care este conectat la o retea, putand receptiona sau trimite apeluri. Acest dispozitiv poate fi utilizat atat acasa, cat si la birou.

Este bine de stiut faptul ca un telefon cu fir dispune de o conexiune sigura si stabila, prin intermediul unui cablu legat la o retea de telecomunicatii locala si internationala.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de aparate, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, in randurile de mai jos am realizat un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun telefon cu fir, potrivit pentru tine.

Telefon cu fir la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun telefon cu fir in functie de tip?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui telefon cu fir il reprezinta tipul acestuia, care poate fi: analogic, digital sau IP (Internet Protocol).

Telefon cu fir analogic – este un model clasic cu taste care poate fi asezat pe masa din sufragerie sau pe perete. Poti opta pentru un aparat mai ieftin, fara prea multe facilitati sau pentru un dispozitiv care dispune si de un ecran LCD, pe care sunt afisate numerele de telefon de unde vine apelul. Acesta din urma are si alte functii, precum memorie (unde pot fi stocate numerele), tonuri de apel sau taste programabile.

Telefon cu fir digital – acest model este mai avansat in comparatie cu cel standard, el dispunand de 24 de butoane programabile si display grafic iluminat. Are functii multiple, precum speaker, formare rapida, dirijare apel, call back, agenda. Are un pret mai ridicat fata de aparatul clasic analogic.

Telefon IP – este un model avansat bazat pe noua tehnologie VOIP (Voice over Internet Protocol). Cu ajutorul acestui aparat conversatiile vocale se realizeaza prin legaturi de date de tip IP, cum ar fi cele prin internet. Acest tip este utilizat in domeniul business, de catre firme. Se pot realiza conferinte cu mai multi participanti, iar apelurile pot fi audio si video, prin atasarea unei camere. Pretul unui astfel de aparat este mai ridicat fata de celelalte modele.

Telefon cu fir la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun telefon cu fir in functie de model?

Telefoanele cu fir pot fi de doua feluri in functie de model: fara ecran sau cu display.

Telefon cu fir fara ecran – acest model este unul clasic, de tip vechi. Este recomandat pentru persoane varstnice sau care nu au nevoie de alte functii suplimentare la telefon. Este usor de folosit, de primit apeluri si de format numere.

Telefon cu fir cu ecran – este un aparat care dispune de un display modern, care permite afisarea numerelor de telefon primite. Acesta poate avea si alte functii importante, precum posibilitatea memorari numerelor din agenda, apelare rapida. Este util atat pentru acasa, cat si la birou.

Telefon cu fir la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun telefon cu fir in functie de tipul conectivitatii?

Telefoanele cu fir pot fi de mai multe feluri in functie de tipul conectivitatii: retea clasica sau prin internet.

Telefon cu fir – conectivitate prin retea clasica – este un aparat standard, care poate fi folosit acasa sau la birou. Poate fi un model simplu, fara alte caracteristici suplimentare sau ecran de afisaj ori unul mai avansat cu display, memorie, redirectionare apel si taste programabile.

Telefon cu fir – conectivitate prin internet – acest aparat se bazeaza pe folosirea tehnologiei VOIP si dispune de un port Ethernet, prin care se conecteaza la internet, prin diferite protocoluri de retea, cum ar fi SIP. Permite organizarea unor conferinte cu mai multi utilizatori. Este un model pentru zona business si are un pret foarte ridicat. 

Telefon cu fir la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *