Cum alegi cea mai buna tabla magnetica?

cea mai buna tabla magneticaO tabla magnetica reprezinta o suprafata lucioasa pe care se poate scrie cu ajutorul unor markere speciale, fiind extrem de utila pentru copii, dar si in diverse spatii comerciale.

Printre avantajele folosirii unei table magnetice se numara usurinta scrierii, portabilitatea si stergerea rapida cu ajutorul unor bureti. Suprafata acestui produs este tratata special si este rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturilor.

Pe piata vei intalni numeroase asemenea produse, dar nu este foarte simplu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am realizat mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna tabla magnetica, potrivita pentru tine.

Tablă magnetică la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai buna tabla magnetica in functie de material?

Tablele magnetice pot fi realizate din cauciuc, melamina, lemn etc.

Tabla magnetica din cauciuc – un model este realizat dintr-un cauciuc flexibil care se poate lipi usor pe suprafete metalice, iar altul dispune si de o rama din aluminiu sau lemn (se poate monta pe perete). Poate fi utilizata atat acasa, pentru copii sau adulti, dar si la baruri, restaurante, case de schimb valutar, gradinite, scoli, pentru prezentari, conferinte. Se scrie pe ea cu ajutorul unor markere speciale, iar stergerea se face cu bureti.

Tabla magnetica din lemn – este un model pentru copii, care poate avea chiar si doua fete. Este utilizata pentru desenat, scris si numarat. Pe partea alba se scrie cu marker-ul, iar pe cea neagra cu creta. Pe ea se pot folosi cifre si litere magnetice.

Tablă magnetică la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai buna tabla magnetica in functie de tip?

Tablele magnetice pot fi de mai multe feluri in functie de tipul acestora, astfel: portabile si fixe.

Tabla magnetica portabila – acest model este unul clasic, ea fiind confectionata din cauciuc sau melamina. De regula are o rama, pentru sustinere. Ea poate fi utilizata in mana, sprijinita de o suprafata fixa sau chiar prinsa in perete. Exista diverse modele, cu orientare verticala sau orizontala.

Tabla magnetica fixa – acest model este fixat pe un suport cu picioare, putand fi usor asezat in camera copiilor. Multe table de acest fel sunt cu doua fete rotative, iar dimensiunile sunt generoase, cum ar fi 90 x 120 cm. Este un produs stabil, iar rama este confectionata din aluminiu. Are un pret mai ridicat fata de modele clasice.

Tablă magnetică la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai buna tabla magnetica in functie de utilizare?

Tablele magnetice pot fi de mai multe feluri in functie de utilizare: pentru copii, spatii comerciale, conferinte etc.

Tabla magnetica pentru copii – acest model este unul simplu, de mici dimensiuni, specific pentru pregatirea copiilor, acasa, la gradinita sau scoala. Se poate folosi marker, litere si cifre magnetice pentru invatare.

Tabla magnetica pentru spatii comerciale – este un model fix, care se poate monta pe un suport fix sau pe perete. Este util pentru spatii comerciale, magazine, restaurante, baruri, pentru a afisa diverse anunturi, reclame, mesaje.

Tablă magnetică la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *