Cum alegi cel mai bun stick Wi-Fi?

cel mai bun stick Wi-FiUn stick Wi-Fi este un dispozitiv modern care iti permite cu ajutorul unor functii sa afisezi diverse documente, fotografii sau filme de pe acesta pe dispozitivele mobile sau laptopuri. Marele avantaj al acestuia este faptul ca acest proces se realizeaza fara a avea nevoie de niciun cablu, ci doar de o conexiune de internet tip Wi-Fi.

Astfel, cu ajutorul unui stick Wi-Fi poti beneficia de o experienta inedita si de un divertisment de calitate, usor de realizat.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intoicmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun stick Wi-Fi, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la stick-urile Wi-Fi: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun stick Wi-Fi in functie de capacitate?

Un stick Wi-Fi poate avea diferite capacitati, cum ar fi: 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB etc.

Stick Wi-Fi de 8 GB – 16 GB – este un model care te ajuta sa dispui de o memorie externa utila la un telefon sau tableta care nu are asa ceva, ori pentru suplimentarea stocarii. Poti vedea astfel continutul (fotografii, video etc.) de pe stick pe alte dispozitive prin conexiunea Wi-Fi. Este o memorie utila, pentru a putea fi folosita oriunde, acasa, la birou sau in vacanta.

Stick Wi-Fi de 64 GB – 128 GB – acest model dispune de o memorie foarte mare, care iti permite sa stochezi orice fisiere doresti, fotografii, muzica, filme, documente. Astfel, el are avantajul ca tot continutul sau este citit (fara a folosi un cablu USB) prin conexiunea de internet WiFi, de catre un smartphone sau tableta.

De asemenea se pot realiza prezentari wireless la intalnirile de afaceri sau de familie, prin partajarea wireless a continututlui de pe stick, prin functiile Screen Mirroring, Miracast. El se poate utiliza de pe orice dispozitive inteligente, precum smartphone-uri, laptop-uri, tablete. Este compatibil cu diferite sisteme de operare precum Windows, Mac OS, Android, iOS.

Profită de Oferta actuală eMAG la stick-urile Wi-Fi: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun stick Wi-Fi in functie de interfata?

Un stick Wi-Fi poate dispune de diverse interfete, precum USB 2.0, USB 3.0 si HDMI.

Stick Wi-Fi cu USB 2.0 – acest model iti permite viteze de transfer wireless cuprinse intre 1 MB/s si 15 MB/s, in functie de conexiunea ta de internet.

Stick Wi-Fi cu USB 3.0 – produsul iti asigura viteze mai mari de transfer Wi-Fi, intre 10 si 50 MB/s, asta depinzand de tipul conexiunii tale la internet.

Stick Wi-Fi cu HDMI, USB – este un model mai performant, iar Qcast Mirror se poate conecta la HDMI si USB transformandu-ti orice proiector sau ecran intr-unul wireless. Poti face partajari acasa sau la birou. Asigura vizionarea wireless a continuturilor video Full HD, cu rezolutii mari, precum 1280 x 720 pixeli  de 60 Hz si 1920 x 1080 pixeli la 30 Hz. Este compatibil cu dispozitive care utilizeaza sisteme de operare: Windows, Mac OS, Android, iOS. Asigura cele mai mari viteze de transfer dintre toate modelele.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun stick Wi-Fi. Spor la cumparaturi!

Stick-uri Wi-Fi de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *