Cum alegi cel mai bun sistem de supraveghere video?

sistem de supraveghere videoUn sistem de supraveghere video este un mecanism care se foloseste atat in interior, cat si in exterior, pentru transmisia si inregistrarea imaginilor dintr-un anumit spatiu sau zona.

Acest dispozitiv este foarte utilizat in spatiile de birouri, in zone comerciale, locuri publice, dar se poate intrebuinta si acasa, pentru supravegherea copiilor.

Pe piata, vei intalni diverse asemenea dispozitive, insa este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

Pentru asta, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun sistem de supraveghere video, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la sistem de supraveghere video: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun sistem de supraveghere video in functie de numarul de camere?

Sistemele de supraveghere pot fi de mai multe feluri in functie de numarul de camere video: cu 1, 4, 8 bucati etc.

Sistem de supraveghere video cu 1 camera – este un model care este prevazut cu 1 camera video. Poate fi ales kit-ul pentru interior sau exterior. Temperatura de functionare este cuprinsa intre -20 grade C si + 50 grade C. Camera video are infrarosu, precum si senzor de miscare. Are un raport pret/calitate foarte bun.

Sistem de supraveghere video cu 4 camere – acest kit are in componenta 1 DVR cu 4 canale, 4 camere video de interior / exterior, o sursa de alimentare, un hard disk de 1 TB si un monitor. Se pot conecta toate cele 4 camere la o rezolutie de 1080 p Full HD. Cu acest model se poate realiza monitorizare prin internet de pe smartphone sau calculator.

Sistem de supraveghere video cu 8 camere – este un model care include un DVR cu 8 canale si 8 camere video Full HD. Se realizeaza transmisie in timp real pe 4 canale, atat local cat si la distanta, pe internet prin intermediul unei aplicatii, pe calculator sau telefon.

Profită de Oferta actuală eMAG la sistem de supraveghere video: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun sistem de supraveghere video in functie de utilizare?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unui sistem de supraveghere video il reprezinta utilizarea, care poate fi: in interior si in exterior.

Sistem de supraveghere video de interior – poate fi adoptat un kit pentru o locuinta cu 4 incaperi, care are incluse 6 camere video de 1 MP, cu o rezolutie de 1080 P. Se pot vizualiza imagini live, dar se pot si inregistra pe un hard-disk. Acestea se pot vedea pe un calculator sau smartophone, la distanta, prin internet.

Sistem de supraveghere video de exterior – este un kit care poate dispune de 4 camere video Full HD profesionale, DVR si accesorii incluse. Se poate monta oriunde, acasa, la un depozit, firma, institutie, magazine etc. Se pot urmari imaginile in timp real pe calculator sau smartophone, la distanta, prin internet.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la sistem de supraveghere video: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun sistem de supraveghere video in functie de rezolutia imaginilor?

Sistemele de supraveghere video pot fi de mai multe feluri in functie de rezolutia imaginilor: HD Ready, Full HD si Ultra HD.

Sistem de supraveghere video cu rezolutie HD Ready – acest model are in componenta camera video cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, HD Ready. Are avantajul ca are un pret convenabil si poate realiza compresia video H.264.

Sistem de supravegehere video cu rezolutie Full HD – este un kit mai avansat, care poate fi utilizat pentru vizualizarea unei zone de pana la 15 metri. Imaginile receptionate si inregistrate sunt Full HD, redand detalii de calitate.

Sistem de supraveghere video de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *