Cum alegi cel mai bun sistem de alarma?

cel-mai-bun-sistem-de-alarmaPentru a va proteja pe cei dragi din familia dvs., dar si obiectele de valoare din casa, este recomandat sa va montati un sistem de alarma care sa monitorizeze totul.

Alte motive pentru instalarea unui sistem de alarma pentru casa sunt urmatoarele: supravegherea copiilor, descurajarea spargatorilor, monitorizarea instalatiilor electrice sau de gaze, confortul sporit si linistea dvs.

Va prezentam mai jos un ghid de alegere al celui mai bun sistem de alarma.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI

Tipuri celui mai bun sistem de alarma

Sistemele de alarma pentru casa sunt de doua feluri: cablate si wireless. Principala diferenta dintre ele este modul in care se realizeaza legatura dintre centrala si senzori.

La prima categorie de sisteme de alarma se folosesc cabluri, pe cand la cea de-a doua, nu mai exista asa ceva. Trebuie avut in vedere ca ambele sisteme de alarma prezinta acelasi grad de securitate, oferind un grad ridicat de protectie.

Sistemul de alarma cablat

Acest sistem implica montarea cablurilor la baza casei si pe pereti, insa are un pret mai mic fata de varianta wireless.

Sistemul de alarma cablat ofera si un alt avantaj, fata de cel wireless, atunci cand vine vorba de suprafata de acoperire. Varianta cu cabluri acopera o zona mai mare de actiune a sistemului de alarma.

De asemenea, un alt avantaj pentru sistemul de alarma cablat este faptul ca se pot conecta un numar mare de module, ceea ce nu este cazul in varianta wireless.

Un sistem de alarma cablat este considerat de catre specialisti mai sigur, datorita conexiunii fixe dintre senzori si centrala de alarma.

Profită de oferta actuală la sistemele de alarmă: CLICK AICI.

Sistemul de alarma wireless

Sistemul de alarma wireless nu necesita cabluri, senzorii se pot amplasa oriunde, iar intretinerea este usoara. O centrala de alarma wireless este mult mai rapid de accesat, chiar de la distanta. Insa, trebuie retinut faptul ca este necesar sa aveti un router wireless de internet in locuinta.

Un alt avantaj al folosirii unui sistem de alarma wireless este usurinta instalarii. Toate componentele acestui sistem functioneaza cu baterii, iar acestea trebuie schimbate la o anumita perioada de timp. Insa, fiecare senzor dispune de LED-uri care indica momentul cand bateriile trebuie inlocuite.

Toate elementele sistemului de alarma wireless functioneaza pe frecvente radio si este greu de interceptat si bruiat. De asemenea, instalatia se poate conecta la sistemul de supraveghere video al casei.

Monitorizarea celui mai bun sistem de alarma

Cel mai bun sistem de alarma trebuie sa fie capabil sa avertizeze in mod eficient si rapid proprietarul casei si firma de paza si protectie.

Anuntul, in cazul unui eveniment, se poate face in trei moduri: printr-o linie telefonica fixa, printr-o conexiune GSM, care poate transmite mesaje SMS si pe internet, cu ajutorul unui comutator specific.

Reducerile de azi la sistemele de alarmă: CLICK AICI.

Sfaturi la achizitionarea celui mai bun sistem de alarma

Atunci cand doriti sa cumparati un sistem de alarma pentru casa, verificati daca acesta contine doar kitul de instalare sau are si senzorii.

In functie de preferinte, puteti opta pentru un sistem complet sau doar unul standard, urmand sa cumparati separat senzorii..

Alegerea sistemului de alarma potrivit locuintei dvs.

In cazul in care aveti nevoie de un sistem de alarma care sa ofere o protectie pe o zona mai mare, atunci este recomandat cel cu cabluri. Acest lucru este valabil pentru o vila, o scara de bloc sau un teren.

Pentru o casa normala sau un apartament este ideal utilizarea unui sistem de alarma wireless.

Sisteme de alarmă de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

2 răspunsuri

  1. Grande Bogdan spune:

    O alarma buna cu fir imi poti recomanda? un link sau un nume. acum ca vine vara as vrea sa ma pregatesc si eu sa nu am surprize neplacute.

    • Conform specificatiilor produsului, o varianta buna de achizitionare o reprezinta acest sistem de alarma: Click aici.

      Contine: centrala, tastatura, 2 senzori de miscare si acumulator pilot de 5 Ah. Distanta maxima de detectie este de 10 m.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *