Cum alegi cel mai bun scarificator de gazon?

cel mai bun scarificator de gazonUn scarificator de gazon este un aparat care executa operatiuni de intretinere si ingrijire a gradinii tale. Cu ajutorul acestui dispozitiv se realizeaza eliminarea resturilor vegetale si a uscaturilor de pe gazon, asigurand si aerarea acestuia.

Pentru a avea o gradina curata si cu o iarba uniforma, este recomandat sa folosesti un scarificator de gazon, o unealta moderna, care poate ajuta orice persoana sa aiba o curte frumoasa.

Daca vei apela la un scarificator de gazon, atunci vei imbunatati patrunderea aerului, a apei in sol, lucruri necesare pentru a avea o curte cu o iarba impecabila.

Pana acum aceasta operatiune de ingrijire a gazonului era efectuata manual cu ajutorul unor unelte de gradina, precum sapa si grebla, necesitand mult efort din partea ta. Acum procesul se poate desfasura rapid si cu multa eficienta, folosind un scarificator de gazon.

Insa, pentru a opta pentru un aparat ideal pentru gradina ta, trebuie sa stii anumite caracteristici tehnice ale acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun scarificator de gazon, potrivit pentru nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la scarificatoarele de gazon: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun scarificator de gazon in functie de tipul de alimentare al acestuia?

In functie de tipul alimentarii, un scarificator de gazon poate fi de doua tipuri: cu motor electric sau cu combustibil (benzina sau motorina).

Un scarificator electric dispune de un motor puternic, care poate efectua operatiunile specifice gazonului, insa acest model este indicat pentru curti de pana la 1.000 de metri patrati. Aparatul este usor de folosit si intretinut, insa el este dependent de o priza. Atunci cand suprafata de gazon este destul de mare, trebuie sa utilizezi un prelungitor cu tambur, de 40-50 de metri.

Un scarificator cu motor cu ardere interna este de preferat atunci cand ai o curte mai mare de 1.000 de metri patrati. Dispozitivul are o manevrabilitate foarte buna, insa costul acestuia este mai mare fata de modelul electric.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cel mai bun scarificator gazon: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun scarificator de gazon in functie de puterea motorului?

Fara indoiala, eficienta si productivitatea lucrarilor realizate pe gazon este data de puterea motorului.

Cu cat puterea este mai mare, cu atat performanta scarificatorului este mai ridicata. Daca preferi un model electric, atunci este recomandat sa alegi un scarificator cu putere cuprinsa intre 1.400 si 1.700 W.

In cazul in care ai optat pentru un aparat cu motor cu ardere interna, atunci acesta trebuie sa aiba o putere de minimum 3,5 CP, care asigura o functionare eficienta si o forta suficienta pentru a realiza lucrarile din curte.

Comandă-ți Acum online un scarificator gazon de calitate: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun scarificator de gazon in functie de alte caracteristici tehnice ale acestuia?

Este bine sa achizitionezi un scarificator de gazon dotat cu sac colector, pentru a-ti usura munca si a face lucrari de calitate.

Alege sacul colector in functie de suprafata ta, pe piata existand diverse modele, de la 30 l, pana la 50-60 l.

De asemenea, este indicat sa evaluezi suprafata de lucru si sa alegi un model care sa aiba lungimea si latimea campului de taiere convenabil pentru tine. Pentru o suprafata de curte mai mica, sunt indicate lame cu latimea cuprinsa intre 30 si 32 de cm, iar pentru o gradina mai intinsa este recomandat sa alegi o latime intre 35 si 38 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cel mai bun scarificator gazon. Spor la cumparaturi!

Scarificatoare gazon de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Sigur te intereseaza si urmatoarele articole:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *