Cum alegi cel mai bun people stopper?

people-stopper-cel-mai-bunUn people stopper reprezinta un panou de afisaj pe care este postat un anunt important, o reclama, care atrage atentia. Acesta poate fi asezat atat in exterior, pe strada sau in interior.

Este esential de stiut faptul ca majoritatea oamenilor retin 65% din ceea ce vad, iar utilizarea unui people stopper este remarcabila pentru orice promotie. Imaginile sau cuvintele afisate pe un panou ofera foarte multe sanse de reusita.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de panouri, dar este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun stopper, potrivit pentru tine.

People stopper la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun people stopper in functie de material?

Un people stopper poate fi de mai multe feluri in functie de material, astfel: din lemn, PVC, plastic etc.

People Stopper din lemn – este un model stradal cu dublu afisaj, pe ambele parti. Acesta permite scrierea pe panou cu creta sau marker, in functie de model. Este foarte practic si stabil. Poate fi intrebuintat de magazine, restaurante, cinematografe, sali de spectacole.

People Stopper din PVC – acest model dispune de doua fete si rame pe fiecare parte, unde se pot pune afise in format A1. Acesta are o foarte buna stabilitate, iar schimbarea printurilor se poate face rapid, in doar cateva secunde. Se poate folosi atat la interior, cat si la exterior.Cadrul este foarte rezistent, fiind confectionat din aluminiu. Este usor de transportat si ocupa un spatiu redus de depozitare. Poate avea urmatoarele dimensiuni: inaltimea – 137 cm, iar latimea – 64 cm.

People stopper la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun people stopper in functie de tipul de afisaj?

Un people stopper poate fi de mai multe feluri in functie de tipul de afisaj, astfel: cu printuri, cu table de scris cu creta, cu marker etc.

People stopper cu afise – este un panou dublu, avand doua fete pe care se pot afisa printuri mari, in format A1. Cadrul din aluminiu este rezistent, de foarte buna calitate. Modelul poate servi la reclama, meniuri, anunturi, in special stradala, pe trotuare, intrari, dar poate fi utilizat si in interior.

People stopper cu tabla de scris cu creta – este un panou din lemn care dispune de o table de scris cu creta. Se pune la nivelul podelei si are doua fete de afisaj. Dimensiunile pot fi de 1000 x 530 mm. In general, este recomandat in interior, dar exista si variante pentru exterior. Suprafata de expunere este de culoare neagra, iar afisajul este perfect vizibil.

People stopper cu tabla de scris cu marker – este un panou din lemn care dispune de o zona de afisaj, unde se poate scrie cu ajutorul unui marker. Ulterior, se poate sterge reclama cu ajutorul unui burete si se poate afisa alta. Este perfect pentru diferite anunturi in diverse zone comerciale, restaurante, magazine, mall-uri, sali de spectacole.

People stopper la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *