Cum alegi cel mai bun mp4 player?

cel-mai-bun-mp4-playerDaca esti pasionat de muzica, atunci sigur stii ce inseamna un mp4 player, un gadget care iti permite sa asculti melodiile preferate sau posturile de radio. Acest dispozitiv este foarte util atunci cand te deplasezi la serviciu, esti in parc sau in vacanta, deoarece el iti creeaza o buna stare de spirit.

Un player mp4 este un gadget modern, care incorporeaza tehnologii avansate, dandu-ti posibilitatea sa asculti muzica wireless, sa folosesti Bluetooth sau sa cauti postul de radio preferat.

Dispozitivul iti permite sa introduci in mp4 player sute de melodii, datorita faptului ca acesta dispune de o memorie destul de mare, in general de 8 GB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun mp4 player, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la MP4 playere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mp4 player in functie de capacitatea de memorie?

Pe piata exsita o gama variata de playere mp4, care dispun de o memorie de 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB si chiar mai mult.

Spre exemplu, mp4 playerele cu memorie flash pot ajunge sa stocheze muzica pana la 64 GB sau chiar 128 GB, ceea ce reprezinta o adevarata biblioteca audio si video.

Trebuie sa stii ca un player mp4, in comparatie cu un player mp3, iti ofera posibilitatea sa rulezi si videoclipuri, precum si fotografii. De aceea, cand achizitionezi un player mp4 trebuie ca acesta sa dispuna de o capacitate de memorie cat mai mare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la MP4 playere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mp4 player in functie de formatele audio suportate?

Atunci cand alegi un player mp4 trebuie sa verifici caracteristicile acestuia, unde sunt specificate formatele audio si video suportate.

De regula, un player mp4 reda formate audio de tip MP3, FLAC, WMA, WAV, APE. Exsita si modele mai scumpe si mai moderne, care pot suporta si alte formate audio precum: PCM, AAC, AIFF, ALAC, DSD sau HE-AAC.

Dispozitivele redau formate video AMV, AVI, MPEG4, MOV iar in cazul fotografiilor JPG, BMP, PNG sau GIF.

Vezi cele mai populare MP4 playere de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mp4 player in functie de caracteristicile suplimentare?

Alti factori de care sa tii cont la cumpararea unui player mp4 sunt marimea, designul si forma gadgetului. Daca vrei sa stii exact ce melodii asculti, atunci playerul mp4 trebuie sa aiba un ecran cat mai mare.

De asemenea, trebuie sa verifici daca dispozitivul are casti care se conecteaza prin jack la player sau prin wireless.

Este bine sa vezi daca playerul mp4 pe care vrei sa-l achizitionezi este compatibil cu calculatorul sau laptopul tau, asta pentru a putea incarca fisiere audio sau video fara probleme.

Verifica daca playerul mp4 are si alte caracteristici tehnice precum WiFi, Bluetooth sau Ethernet.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun mp4 player. Spor la cumparaturi!

MP4 playere de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *