Cum alegi cel mai bun mop cu aburi?

cel mai bun mop cu aburiUn mop cu aburi reprezinta un aparat de mare ajutor pentru pastrarea curateniei in locuinta, fiind usor de manevrat si foarte eficient. Acesta poate fi folosit pe orice tip de suprafata, iar efortul tau va fi unul minim.

Metoda folosita de mopul cu aburi este una performanta, ea curatind perfect toate spatiile, indiferent deaca vorbim de parchet, gresie, marmura sau faianta.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de aparate, insa este destul de dificil sa gasestri unul adecvat.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun mop cu aburi, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la mopurile cu aburi: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mop cu aburi in functie de putere?

Un mop cu aburi poate avea diverse puteri, precum: 800 – 1000 W, 1200 – 1500 W etc.

Mop cu aburi de 800 – 1000 W – este un model obisnuit care dispune de o autonomie de 12 de minute si un rezervor de apa de 0,35 de litri. Este destinat unei locuinte obisnuite cu un spatiu mediu. Se poate realiza o curatenie rapida, fara prea mult efort. Timpul de incalzire este de 3 minute.

Mop cu aburi de 1200 – 1500 W – un aparat 1500 de W este un model mai puternic, care dispune si de un rezervor de detergent de 150 ml. Poate curata mizeria, grasimea si petele de pe orice suprafete. Bucataria si baia ta vor fi perfect curate, intr-un timp scurt.

Profită de Oferta actuală eMAG la mopurile cu aburi: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mop cu aburi in functie de capacitatea rezervorului?

Un mop cu aburi poate fi dotat cu rezervoare de apa de diferite capacitati, astfel: 0,33, 0,5, 0,7, 1 litru etc.

Mop cu aburi cu rezervor de 0,33 – 0,7 litri – un model care dispune de un rezervor de apa de 0,7 litri si un recipient de praf de 0,3 litri reprezinta unul dintre cele mai populare produse de pe piata. Poti curata suprafete de pana la 100 de metru patrati, fiind ideal pentru o casa sau un apartament. Nu are nevoie de detergent sau alta solutie de curatare.

Mop cu aburi cu rezervor de 1 litru – este un aparat compact, care dispune de 2 nivele de control al intensitatii aburului. Indeparteaza bacteriile si microbii de pe orice suprafete, chiar si din zonele dificile. Are un rezervor de apa cu o capacitate mai mare si o putere sporita.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la mopurile cu aburi: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mop cu aburi in functie de tipul alimentarii?

Un mop cu aburi poate fi alimentat de la priza sau poate fi dotat cu acumulator.

Mop cu aburi cu conectare la priza – acest model dispune de un rezervor de apa de 0,7 litri, iar dupa umplere dispozitivul este gata de lucru. Este capabil sa ajunga in toate spatiile, chiar si in cele inguste. Poti realiza o curatenie perfecta cu acest aparat pe orice tip de podea (parchet, marmura, gresie), la o singura trecere. Este usor de manevrat chiar si cu o mana.

Mop cu aburi cu acumulator – este un model care este destinat curatarii oricaror podele, avand un flux de abur puternic. Este capabil sa elimine complet murdaria si 99,9% dintre bacteriile si germenii aflati pe pardoseala. Are si posibilitatea curatirii geamurilor, oglinzilor, cabinelor de dus si toaletelor. Dispune de un acumulator si 3 tipuri de perii. Este usor de manevrat si de alimentat cu apa.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun mop cu aburi. Spor la cumparaturi!

Mopuri cu aburi de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *