Cum alegi cel mai bun leagan electric pentru bebelusi?

cel-mai-bun-leagan-electric-pentru-bebelusiUn leagan electric pentru bebelusi este unul dintre ultimele gadgeturi la moda printre parinti. Un astfel de obiect este un fel de scaun, care se leagana singur si contribuie la linistirea micutilor.

Produsul este dotat cu multe facilitati, care ajuta la ingrijirea bebelusului, fiind de real folos adultilor. Leaganele electrice de pe piata au o memorie in care sunt stocate mai multe melodii, precum si mai multe viteze de balansare.

Aceste dotari permit parintilor folosirea leaganului in conformitate cu preferintele copilului. Multe modele de balansoare asigura diverse pozitii de inclinare ale spatarului.

Un mare avantaj al leaganului electric, fata de cel traditional, este acela ca dispune de un microcomputer care poate regla automat viteza de balansare si unitatea de putere – greutate pentru bebelus.

Siguranta obiectului este asigurata de o centura care se fixeaza in mai multe puncte. Trebuie sa stii ca un leagan electric pentru bebelusi are si o pernuta speciala pentru capul copilului.

Iti prezentam mai jos un ghid, care te pot ajuta sa alegi cel mai bun leagan electric pentru bebelusi, potrivit pentru nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la leagănele electrice pentru bebeluși: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun leagan electric pentru bebelusi in functie de greutatea copilului?

In magazine exista diverse modele de leagane electrice.

Unele leagane electrice pentru bebelusi  sunt specifice pentru o greutate a copilului cuprinsa intre 0 si 10 kilograme, acestea fiind mai usoare si rapid de mutat sau transportat.

Pentru copiii mai mari, cu greutati intre 10 si 20 de kilograme, sunt alte modele, care sunt mai solide si mai rezistente.

Cum alegi cel mai bun leagan electric pentru bebelusi in functie de varsta copilului?

In general, leaganele electrice pentru bebelusi sunt impartite pe categorii de varsta, cum ar fi 0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni, 1-2 ani, 2-3 ani si 3-4 ani.

Este recomandat sa alegi un leagan, tinand cont mai mult de greutatea maxima suportata de obiect, decat sa te uiti la specificatiile legate de varsta.

Profită de Reducerile actuale eMAG la leagănele electrice pentru bebeluși: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun leagan electric pentru bebelusi in functie de caracteristicile acestuia?

Poti opta pentru un leagan electric care se poate plia si il poti muta usor dintr-o parte in alta sau transporta in portbagajul autoturismului, in cazul in care te deplasezi la rude sau prieteni.

Multe modele beneficiaza de telecomanda, cu ajutorul careia poti controla functia de leganare, pornirea si alegerea melodiilor si viteza de balansare.

Este bine de stiut ca un astfel de leagan dispune de un alimentator care se cupleaza la prize, dar si de posibilitatea de a functiona cu ajutorul a 4 baterii tip AA, de 1,5 V.

Vezi oferta actuală eMAG la leagănele electrice pentru bebeluși: CLICK AICI.

Balansoarul poate avea o durata de utilizare de pana la 40 de ore, cu baterii. Este recomandat sa achizitionezi un leagan electric potrivit cu spatiul de care dispui in dormitor.

Acest gadget care aduce linistea parintilor si a micutilor este prevazut si cu un temporizator, cu diverse trepte de 8,15 sau 30 de minute, dupa care muzica si balansul vor fi intrerupte automat.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun leagan electric pentru bebelusi. Spor la cumparaturi!

Leagăne electrice pentru bebeluși de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Sigur te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *