Cum alegi cel mai bun laser?

cel-mai-bun-laserUn laser pentru distractie este o inovatie aparuta pe plan mondial, dar si in Romania si este utilizat pentru crearea unei atmosfere feerice in cadrul unor petreceri familiare, dar si la spectacole, concerte sau baruri.

Pentru a avea o sarbatoare de exceptie poti apela la utilizarea unui laser de lumini, care te poate transpune intr-o lume de basm, fie ca il vei folosi in casa sau in aer liber. Culorile si fluxurile luminoase vor incanta pe oricine, mai ales pe timpul serii, cand efectele sunt spectaculoase.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de dispozitive, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, mai jos am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun laser, potrivit pentru tine.

Laser la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun laser in functie de tip?

Laserele pot fi de mai multe feluri in functie de tipul acestora: lanterna, proiector si profesional.

Laser lanterna – este un model pointer de mare putere capabil sa emita un singur fascicul luminos impresionant. Exista modele care emit lasere de diferite culori, cum ar fi verzi, rosii, albastre. Dispune de un acumulator de 4.500 mAh, reincarcabil. Poate fi utilizat pe ecrane de proiectie, monitoare, prezentari, spectacole in aer liber. Are un pret accesibil.

Laser tip proiector – este un aparat care poate inlocui instalatiile luminoase, ceea ce te va scapa de fire, becuri arse, fara a mai pierde timpul cu montajul. El ofera imagini extraordinare in locuinta sau in aer liebr. Dispune de mii de efecte luminoase, in diferite culori. Se alimenteaza la priza si poate oferi efecte de laser pe o suprafata de 60 de metri patrati. Este ieftin si are o carcasa rezistenta chiar si la temperaturi scazute.

Laser profesional – este un aparat (o cutie) avansat din punct de vedere tehnologic, putand genera efecte de lumini la un spectacol, concert sau in baruri, restaurante. Poate crea un joc de lumini RGB, de diferite culori: verzi, rosii, albastre. Puterea lampii este de 30 W, iar fluxul luminos este de 10.800 de lumeni. Are un pret mult mai ridicat fata de celelelate modele. Se alimenteaza la reteaua electrica de 220 V.

Laser la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun laser in functie de luminozitate?

Un factor esential de care trebuie sa tii seama la alegerea unui laser il reprezinta valoarea luminozitatii, care poate fi: 40 – 100, 400 – 1000, 5.000 – 10.000 de lumeni.

Laser de 40 – 100 de lumeni – acest model este capabil de emiterea unei unde laser pe distante foarte mari, dar diametrul acesteia este redus de 2,5 cm. Are o putere de 5000 mW, iar culorile fluxului luminos pot fi diferite (una singura pentru un model), cum ar fi: verzi, rosii, albastre. Este dotat cu un acumulator reincarcabil de 3.800 – 4.500 mAh. Practic este un produs tip lanterna, care se tine in mana.

Laser de 400 – 1.000 de lumeni – este un sistem prevazut cu o lampa laser cu multiple fascicule miscatoare, de diferite culori. Este un proiector care poate fi folosit atat in interior, cat si in exterior. Are avantajul ca functioneaza la un interval mare de temperaturi, cuprind intre -20 si + 40 de grade C. Are peste 6.000 de puncte luminoase, fiind capabil sa lumineze o suprafata foarte mare, de circa 300 de metri patrati.

Laser de 5.000 – 10.000 de lumeni – este o lampa laser tip box cu un flux luminos foarte puternic de pana la 10.000 de lumeni, care produce o atmosfera feerica. Poate functiona intre -15 si +45 de grade C. Se alimenteaza de reteua electrica. Se utilizeaza in discoteci, baruri, dar si in familie.

Laser la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *