Cum alegi cea mai buna tabla de scris?

cea mai buna tabla de scrisO tabla de scris este un mijloc de invatare pentru copii, dar poate fi utilizat si pentru afisarea unor anunturi, reclame, in spatii comerciale sau de birouri. Are avantajul ca este usor de montat, iar instrumentele de scris pot fi diferite, in functie de model.

Pentru o familie cu copii o tabla de scris reprezinta un adevarat ajutor pentru educatia celor mici, indiferent daca este vorba de litere, cifre sau desene. De asemenea, in restaurante, baruri sau cafenele, un astfel de produs este ideal pentru afisarea meniurilor, a ofertelor sau preturilor.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea modele, insa nu este chiar asa usor sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am realizat in randurile de mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna tabla de scris, potrivita pentru tine.

Tablă de scris la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai buna tabla de scris in functie de tip?

Tablele de scris pot fi de mai multe feluri in functie de tip: clasice sau magnetice.

Tabla de scris clasica – acest model este unul standard, care se monteaza pe perete. Se poate utiliza in scoli, acasa, dar si in restaurante, cafenele, magazine. Este confectionata din lemn, iar suprafata de scriere este neagra. Se poate folosi creta sau markerul, in functie de model. Mesajele se pot sterge ulterior de pe table cu ajutorul unui burete.

Tabla de scris magnetica – este un model special deoarece dispune de suprafata de scris magnetica. Aceasta permite asezarea pe tabla a literelor, cifrelor sau a altor piese magnetice, un ajutor important pentru cei mici, in procesul de invatare. De asemenea, pe suprafata lucioasa se poate scrie cu markerul. Daca se alege o tabla alba, atunci se pot folosi instrumente de scris colorate.

Tablă de scris la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai buna tabla de scris in functie de tipul montarii?

Tablelele de scris pot fi de mai multe feluri in functie de tipul montarii: de perete sau cu suport mobil.

Tabla de scris de perete – este un model care trebuie montat in mod traditional, cu ajutorul unor accesorii de prindere. De regula, este confectionata din lemn, iar pe ea se scrie cu crete albe sau colorate. Exista si varianta care dispune de o suprafata alba lucioasa din plastic, pe care se poate scrie cu markerul. Poate fi utila in procesul de invatare in scoli, gradinite, dar si in spatii comerciale, pentru anunturi si reclame.

Tabla de scris cu suport – acest model are avantajul ca se poate aseza oriunde este nevoie, in orice incapere. Este ideala pentru copii, atat acasa, cat si la scoala sau gradinita. Se poate alege o suprafata neagra sau verde (pentru scris cu creta) sau una alba pentru scris cu markerul. Dispune de trei picioare, care ii asigura o buna stabilitate.

Tablă de scris la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai buna tabla de scris in functie de instrumentele folosite?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei table de scris il reprezinta tipul instrumentelor folosite, care pot fi: creta sau marker.

Tabla de scris cu creta – este cel mai vechi model existent pe piata, el fiind folosit in sistemul de invatamant, in spatii comerciale, dar se poate utiliza si acasa. In functie de preferinte, se poate opta pentru diverse dimensiuni, spre exemplu 30 x 40 cm, 90 x 47 cm etc.

Tabla de scris cu markerul – acest model a devenit foarte popular in ultima vreme, atat pentru folosirea lui acasa, cat si la scoala. Are avantajul ca se poate scrie mult mai usor pe suprafata ei cu ajutorul markerelor, de diferite culori. Este mai atractiva pentru copii. Are un pret mai ridicat fata de modelul clasic.

Tablă de scris la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *