Cum alegi cel mai bun kit de automatizare pentru porti?

kit de automatizare pentru portiUn kit de automatizare pentru porti reprezinta un sistem care contine un motoreductor echipat cu o unitate de comanda si programare, o fotocelula, lampa de avertizare, precum si telecomenzi.

Acest kit de automatizare este destinat deschiderii si inchiderii portilor unei curti sau a unui garaj, in mod automat. Este simplu de montat, insa el trebuie adaptat in functie de situatie si de preferinte.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

De aceea, in randurile de mai jos am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun kit de automatizare pentru porti, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la kit de automatizare pentru porti: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun kit de automatizare pentru porti in functie de utilitate?

Un kit de automatizare pentru porti poate fi de mai multe feluri in functie de utilitate, astfel: pentru poarta simpla, dubla sau garaj.

Kit de automatizare pentru poarta simpla – este un sistem care se utilizeaza pentru o singura poarta, care se poate deschide in interior, in exterior sau culisanta, pe orizontala. Kit-ul se alege in functie de preferinte si de spatiul disponibil. Poti opta pentru un sistem care suporta o greutate de maximum 400 de kg si o lungime de 6 metri.

Kit de automatizare pentru poarta dubla – acest sistem se preteaza pentru 2 porti batante, care se pot deschide in interior sau exterior, dupa preferinte si spatiu. Forma telescopului poate fi in doua variante, avand curse de pana la 400 mm sau 500 mm. Actionarea este electrica, iar montajul se face deasupra solului. Durata de deschidere poate fi de 16 secunde. Are un pret mai ridicat fata de modelul anterior.

Kit de automatizare pentru usa garaj – in general acest sistem este unul batant spre exterior, cu o deschidere mai practica. Cand spatiul permite, se poate monta si un kit culisant. Acesta este utilizat in zona rezidentiala, pentru un garaj care are o arie de 9 – 10 m2.

Profită de Oferta actuală eMAG la kit de automatizare pentru porti: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun kit de automatizare pentru porti in functie de tipul deschiderii?

Kitu-ul de automatizare pentru porti poate fi de mai multe feluri in functie de tipul deschiderii, astfel: batanta, culisanta si glisanta.

Kit de automatizare pentru porti cu deschidere batanta – acest sistem este cel mai utilizat dintre toate, fiind foarte practic. In general este preferat modelul cu deschidere spre exterior, care permite gararea cu usurinta a autoturismului. Totul depinde de modelul portilor, care poate fi unul simplu sau dublu. In cazul a 2 porti, deschiderea se face in 12 secunde. Pretul este unul mai ridicat.

Kit de automatizare pentru porti cu deschidere culisanta – acest model are un pret mai mic fata de kit-ul batant. Sistemul poate suporta o greutate maxima de 500 kg, avand o putere de 200 W.

Kit de automatizare pentru porti cu deschidere glisanta – acest model este specific pentru porti care se instaleaza deasupra solului. Instalarea este simpla si rapida. Se alimenteaza de la un motor de 24 V, iar greutatea maxima suportata este de 500 kg.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la kit de automatizare pentru porti: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun kit de automatizare pentru porti in functie de putere?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui kit de automatizare pentru porti il reprezinta puterea acestuia, care poate fi cuprins intre 300 si 1000 W. Poti opta pentru o anumita putere in functie de tipul portilor si de greutatea suportata.

Cum alegi cel mai bun kit de automatizare pentru porti in functie de greutatea suportata?

Este esential sa alegi un kit in functie de greutatea suportata de acesta. Spre exemplu, daca poarta are o greutate de 350 de kg, atunci poti achzitiona un motor pentru 400 kg.

Kit de automatizare pentru porti de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *