Cum alegi cel mai bun joystick?

joystick cel mai bunUn joystick este un dispozitiv ergonomic care este utilizat pentru jocurile pe calculator sau pe console. Acesta este specializat pentru a avea un control optim si o experienta de neuitat in sesiunile de gaming.

Este bine de stiut ca un joystick dispune de o mansa cu o rezistenta sporita, care se roteste si se misca foarte usor, in functie de actiunile necesare. Controlul directiei este perfect, iar butoanele sunt multiple.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de dispozitive, dar este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

De aceea, mai jos am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun joystick, potrivit pentru tine.

Joystick la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun joystick in functie de compatibilitate?

Joystick-urile pot fi de mai multe feluri in functie de compatibilitate, astfel: pentru PC, Playstation, Xbox etc.

Unele modele pot fi doar pentru calculator, iar altele pentru console de jocuri, insa exista dispozitive care prezinta compatibilitate simultana pentru PC si Playstation sau Xbox.

Joystick pentru PC – produsul include senzori magnetici, care au o precizie de 256 de ori mai mare fata de sistemele clasice. Dispozitivul are o ergonomie deosebita, putand fi folosit atat cu mana dreapta, cat si cu cea stanga, in functie de preferinte. Dispune de 16 butoane integrate, HAT multidirectional pentru vedere panoramica si 4 axe independente.

Joystick pentru Playstation – este un dispozitiv programabil, care poate fi utilizat pentru PlayStation, fiind foarte precis si cu o stabilitate superioara. Dispune si de memorie interna pentru stocarea configuratiilor programate. Are 12 butoane si 5 axe programabile. Este ergonomic, avand tragaci pentru airbrake sau rapid fire cu HAT multidirectional.

Joystick pentru Xbox – este un dispozitiv pentru Xbox, cu un design deosebit si butoane personalizate. Se poate conecta cu o casca compatibila, cu un jack stereo de 3,5 mm. Este adaptat atat pentru miscarile rapide, cat si pentru cele directionale.

Joystick la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun joystick in functie de conectivitate?

Un joystick poate fi de doua feluri in functie de conectivitate, astfel: cu fir sau wireless.

Joystick cu fir – acest model dispune de un cablu USB care se poate conecta foarte usor la un calculator sau laptop. Dispozitivul are toate comenzile la indemana, astfel ca iti pastrezi ochii atintiti pe monitor sau pe televizor, la jocurile preferate. Butoanele sunt programabile si pot fi configurate pentru a efectua comenzi rapide.

Joystick wireless – acest produs poate fi folosit pe calculator, televizor, TV Box sau smartphone. El este compatibil cu sistemele de operare Android, Windows sau iOS. Se utilizeaza wireless pana la o distanta de 8 metri, el se conecteaza la monitor sau televizor prin tehnologia Bluetooth. Dispune de o baterie de 380 mAh, avand o autonomie de aproximativ 12 ore.

Joystick la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *