Cum alegi cel mai bun interfon?
Un interfon reprezinta un mijloc de protectie sigur pentru orice casa sau bloc de locuinte. El limiteaza accesul in cladire doar persoanelor care dispun de cartele de acces sau beneficiaza de coduri de intrare.
Fara indoiala, un interfon este un sistem modern, care are doua componente, un panou exterior si un receptor in interior. Este foarte usor de montat si foarte rezistent in timp.
In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.
De aceea, am intocmit un ghid in randurile de mai jos, care te va ajuta sa alegi cel mai bun interfon, potrivit pentru tine.
Vezi rapid o ofertă de preț la interfoane: CLICK AICI.
Cum alegi cel mai bun interfon in functie de tip?
Interfoanele pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: cu receptor, video sau cu apelare prin telefon.
Interfon clasic cu receptor – acest sistem cuprinde o unitate standard exterioara, care se monteaza vertical pe perete si un telefon care se asaza in interiorul casei. Se instaleaza foarte usor, necesitand cate doua fire pentru panoul exterior si alte 2 pentru yala magnetica.
Interfon video – acest sistem de protectie al locuintei este alcatuit dintr-un aparat clasic si o camera video in exterior (care se monteaza pe perete), plus un monitor color LCD in interior, care capteaza imagini din fata usii de intrare.
Interfon cu apelare prin telefon – acest model este un dispozitiv modern, care este actionat cu ajutorul unei aplicatii Android sau iOS, de pe telefonul mobil. Functionarea necesita o conexiune la internet Wi-Fi. Contine un aparat cu sonerie si o camera video, iar inchizatorul este electric, avand o sursa de alimentare de 12 V.
Profită de Oferta actuală eMAG la interfoane: CLICK AICI.
Cum alegi cel mai bun interfon in functie de utilitate?
Interfoanele pot fi de mai multe feluri in functie de utilitate, astfel: pentru blocuri, pentru o familie, pentru doua familii etc.
Interfon pentru o familie – este un sistem de protectie destinat unei singure familii, el putand fi unul clasic cu telefon interior sau video, cu o camera montata in exterior si un ecran LCD in locuinta.
Interfon pentru doua familii – acest sistem este conceput pentru o casa cu doua familii, el avand un panou exterior montat la intrare, plus doua telefoane, care se instaleaza in interiorul fiecarei locuinte. Se alimenteaza de la o priza clasica.
Interfon pentru blocuri cu cartela de acces – acest sistem de protectie este destinat montarii la blocurile de locuinte. El dispune de un panou cu cifre, pentru accesul cu cod, precum si un cititor de cartele de proximitate. Poate avea o capacitate de sute de posturi si este usor de instalat si folosit. In fiecare apartament se instaleaza un receptor de comunicare si de deblocare a accesului in cladire.
Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun interfon. Spor la cumparaturi!
Interfoane de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.
VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!