Cum alegi cel mai bun incalzitor de biberoane?

cel-mai-bun-incalzitor-biberoaneOdata cu venirea unui copil pe lume parintii incep sa isi faca numeroase griji legate de dezvoltarea sanatoasa a bebelusului. Astfel, un dispozitiv util pentru micuti este incalzitorul de biberoane, care te ajuta sa incalzesti la temperatura dorita continutul unui biberon, intr-un timp scurt.

Un incalzitor de biberoane aduce laptele la o temperatura optima, iar parintii scapa de stresul ca lichidul este prea fierbinte sau prea rece. Un astfel de dispozitiv este de mare ajutor, deoarece el va scuteste sa mai pierdeti minute pretioase, in special noaptea, sa incalziti laptele pe aragaz, in bucatarie.

Modelele de incalzitoare de biberoane din magazine sunt numeroase, astfel incat este bine sa stii anumite caracteristici ale acestor dispozitive, inainte de a decide pe care il vei cumpara.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun incalzitor de biberoane, potrivit pentru nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la încălzitoarele de biberoane: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun incalzitor de biberoane in functie de tipul acestuia?

Dintre tipurile de incalzitoare de biberon de pe piata mentionam pe cele standard, portabile, pentru masina si cele mai complexe, cele multifunctionale.

Un incalzitor de biberoane standard este cel mai simplu si este destul de popular in randul utilizatorilor. El este alimentat cu energie electrica si majoritatea modelelor functioneaza prin incalzire cu apa. Are avantajul ca este cel mai ieftin de pe piata, insa nu are prea multe functii.

Un incalzitor de biberoane portabil, se aseamana, cu un termos si nu are nevoie de nicio sursa de incalzire, insa are nevoie de apa fierbinte pentru a-si face treaba.

Un incalzitor de biberoane pentru masina se alimenteaza de la bord, el fiind foarte util in cazul unor deplasari de lunga durata.

Un incalzitor de biberoane multifunctional este cel mai avansat aparat din aceasta gama, el putand face, pe langa functia principala si altele, precum dezghetarea si sterilizarea. Insa, trebuie sa stii ca acest model este si cel mai scump de pe piata.

Profită de Reducerile actuale eMAG la încălzitoarele de biberoane: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun incalzitor de biberoane in functie de compatibilitatea cu biberonul?

In general, parintii stiu ca in magazine exista numeroase feluri de biberoane. De aceea, in functie de modelul de biberon folosit, puteti opta si pentru un incalzitor compatibil.

Este bine sa ai la tine biberonul de acasa atunci cand cumperi un incalzitor, pentru a fi sigur ca cele doua obiecte se potrivesc.

Cum alegi cel mai bun incalzitor de biberoane in functie de timpul de preparare al laptelui?

Un factor important de luat in seama la alegerea dispozitivului este timpul de incalzire al laptelui. Exista modele care executa operatia in 2-3 minute, iar altele in 6-8 minute.

Trebuie avut in vedere ca in magazine sunt si incalzitoare in care poti introduce doua biberoane, utile in cazul in care aveti copii gemeni.

Vezi cele mai populare încălzitoare de biberoane de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Alte caracteristici suplimentare ale incazitorului de biberoane

Unele incalzitoare de biberoane dispun si de functia de oprire automata, conform timpului setat.

Alte dispozitive au si caracteristica de termostat, care este foarte utila, deoarece poate mentine temperatura constanta a biberonului dupa incalzire.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun incalzitor de biberoane. Spor la cumparaturi!

Încălzitoare de biberoane de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *