Cum alegi cel mai bun hard extern?
Deși în ziua de azi soluțiile de stocare în cloud par să fie din ce în ce mai la modă, ideea de hard extern este încă vie. Există multe situații în care un asemenea dispozitiv ne este necesar, inclusiv în transferul de date între calculatoare care nu sunt conectate la internet. În lipsă de internet, conceptul cloud se năruie sub propria definiție.
În ideea în care aveți nevoie de un hard extern, sunt sigur că mulți dintre voi îl vreți pe cel mai bun de pe piață, chiar dacă această decizie vă va face să scoateți bani grei din buzunare. Vom analiza în cele ce urmează modul în care se alege cel mai bun hard portabil, extern, astfel încât cei mai puțin inițiați în ale tehnologiei să înțeleagă acest concept simplu și fără bătăi de cap. Totul se bazează pe o logică elementară după cum veți vedea.
Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI.
Cum alegi cel mai bun hard extern?
La ce anume vrei să folosești acel hard extern?
Ideea e destul de simplă: dacă ai nevoie de o soluție ultra performantă care să stocheze date ultra importante, nu trebuie să mai ții cont de BUGET. Trebuie să fii dispus să scoți bani grei din buzunar pentru aplicații de securitate și nu numai. Pentru utilizarea de zi cu zi acasă, te poți axa pe o soluție normală, pentru care nu vei fi nevoit să cheltuiești o avere. Întotdeauna, soluțiile profesionale au fost mai scumpe decât cele destinate utilizatorilor casnici.
Mai trebuie precizat faptul că hardurile externe sunt încă mecanice, dacă doriți să le folosiți în medii destul de agitate sau dacă vă considerați genul acela de oameni cu două mâini stângi, ar fi bine să optați pentru o versiune de hard extern antișoc, rezistent la șocurile mecanice, praf, apă, etc.
Cumpără-ți hard extern la Promoție: CLICK AICI.
Capacitatea celui mai bun hard extern
Cel mai bun hard extern va avea o capacitate de minim 1TB. Să nu uităm că în timp, odată cu trecerea timpului, acest dispozitiv va deveni neîncăpător. E bine, să cumpărăm capacități mai mari chiar dacă momentan nu avem nevoie de ele. Să nu uităm ce harduri aveam în calculatoare în urmă cu 15 ani (20-40 GB maxim). Hardul extern nu-și va pierde utilitatea într-un timp foarte scurt (probabil nu va rezista 15 ani oricum), dar e bine să fim un pas înainte și să realizăm faptul că acest dispozitiv se încadrează în sfera celor afectate de conceptul futureproof.
Interfața celui mai bun hard extern
Cel mai bun hard extern, pe lângă posibilitatea de a fi conectat la PC/laptop prin intermediul USB3 (port modern de mare viteză), trebuie să se comunice și prin Wi-Fi. Astfel, prin intermediul unui hard extern care comunică prin Wi-Fi, dispozitivele noastre practic nu mai au nevoie de cabluri pentru a transfera date sau pentru a rula date de pe el. Discutăm despre o funcție foarte modernă, specifică dispozitivului intitulat cel mai bun hard extern.
Vezi Reducerile de Azi la Hardurile Externe: CLICK AICI.
Garanția comercială a celui mai bun hard extern
Fiind vorba despre un produs ce are în componență piese mecanice și care de-a lungul timpului este supus unei uzuri destul de pronunțate, e bine ca garanția comercială să fie una cât mai mare. În mod normal, pentru cel mai bun hard extern ar trebui exista o garanție de 36 de luni, adică 3 ani.
În momentul în care ați reușit să identificați nevoile personale, cu siguranță veți reuși să identificați și cel mai bun hard extern. Să aveți în vedere conceptul futureproof și funcțiile ultra moderne care vă pot face viața mai ușoară.
Harduri Externe de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.
VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!